اخبار داغ

فرمانده نیروی زمینی ارتش خبر داد:

آزمایش موشک هوشمند ۳۰۰ کیلومتری نزاجا

آزمایش موشک هوشمند ۳۰۰ کیلومتری نزاجا
فرمانده نیروی زمینی ارتش از آزمایش موشک هوشمند ۳۰۰ کیلومتری نیروی زمینی ارتش در یکی از مناطق کشور خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر سرتیپ کیومرث حیدری در حاشیه دومین جشنواره ملی ایده پردازی شهید نامجو نزاجا که صبح یکشنبه در ستاد فرماندهی این نیرو برگزار شد، با اشاره به توانمندی نیروی زمینی ارتش در حوزه توپخانه، راکت اندازها و راکت‌ها  بهخبرنگاران اظهار داشت: هم‌اکنون که با شما صحبت می‌کنم یگان موشکی نزاجا در یکی از مناطق کشور در حال تست موشک با برد ۳۰۰ کیلومتر هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

فرمانده نیروی زمینی ارتش افزود: این موشک در رده برد متوسط نزاجا است که امروز به لحاظ دقت و قدرت این اندازه‌گیری می‌شود.

,

سرتیپ حیدری در خصوص مختصات عملیاتی این موشک گفت: این موشک از قابلیت‌های نقطه زنی، هوشمندی و اتوماسیون برخوردار و آماده دفاع از مرز و بوم جمهوری اسلامی ایران را در شرایط جوی مختلف دارا می باشد.

,

وی گفت: تلاش می‌کنیم تا تسلیحاتمان در این حوزه اولا هوشمند و ثانیا از قابلیت اتوماسیون برخوردار باشند و ثالثا نقطه زن باشند.

,

 

,

 

,

انتهای پیام/ک

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه