logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

رییس شورای سیاستگذاری همایش گراف دی عنوان کرد؛

تقویت جایگاه روابط عمومی و نظام برنامه محوری در سازمان ها

تقویت جایگاه روابط عمومی و نظام برنامه محوری در سازمان ها
دکتر زارعیان دستاورد برگزاری همایش های گراف دی را ایجاد تحولاتی چون رویکرد علمی به مسایل ، تقویت نظام برنامه محوری ، استفاده از تجربیات مفید و تقویت جایگاه روابط عمومی در سازمان ها اعلام کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به دنبال برگزاری سومین همایش گراف دی در دهم اسفند سال جاری ، با محوریت مسوولیت اجتماعی در ایران و جهان ، دکتر زارعیان به عنوان رییس شورای سیاستگذاری این همایش ، ضمن اعلام مطلب فوق، ضرورت برگزاری همایش هایی نظیر گراف دی در توسعه فرهنگ و دانش روابط عمومی را تغییر در نگاه به روابط عمومی دانست و اظهار داشت: همیشه نگاه به روابط عمومی نگاهی ساده بوده و در حوزه رسانه ، برگزاری همایش ها و مراسم و نمایشگاه ها خلاصه می شده است . در برخی روابط عمومی های پیشرو نیز گاهی نگاهی به افکار سنجی نیز دیده می شود. ولی لازم است با وجود تحولاتی که در شبکه های اجتماعی ، رسانه های جمعی و فناوری های نوین دنیا ایجاد شده است ، نگاه به روابط عمومی نیز تغییر کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
وی افزود: .برای این تغییر در نگاه باید همه مفاهیم این حوزه مورد بررسی و مطالعه قرار بگیرد و دیدگاه های مختلف نقد و تجربیات موفق بررسی شود و کسانی که در این حوزه فعالیت می کنند یک چشم انداز روشنی از آینده برای خود داشته باشند؛ لذا همایش هایی نظیر گراف دی می تواند به این شناخت روابط عمومی از خود کمک کند . این دست همایش ها دانش حرفه ای روابط عمومی را افزایش می دهد و این امر منجر به تدوین برنامه های مناسب می شود و این برنامه ها نیز منجر به خروجی های خوبی خواهند شد.
,
 
,
دکتر زارعیان ، تفاوت همایش هایی نظیر گراف دی با رویدادهای مشابه در ترویج کاربردی اصول روابط عمومی را  در این دانست که این همایش کوشیده نگاه ویژه و تخصصی به روابط عمومی داشته باشد . 
,
 
,
وی افزود: همچنین این همایش طیف گسترده  ووسیعی از مخاطبان را هدفگذاری نکرده است . وقتی تعداد مخاطبان وسیع باشد خود به خود نمی توان پیام منسجمی را برای تمامی مخاطبان تولید کرد . تفاوت عمده دیگر این همایش این است که سعی کرده علم و تجربه و در واقع دانش آکادمیک را با تجربیات کنار هم بگذارد و خروجی مناسب از آن بگیرد . در نخستین همایش یک تجربه را به نمایش گذاشت و بسیاری از افراد حاضر در همایش یاد گرفتند که چگونه در زمان بحران مدیریت مناسب داشته باشند . و یا در دومین همایش نیز این سبک ادامه پیدا کرد . لذا این تفاوت ها باعث شده که بگوییم برگزاری اینچنین همایش هایی واقعا برای خانواده روابط عمومی در ایران ضروری ست .
,
 
,
رییس شورای سیاستگذاری همایش گراف دی همچنین ضمن اعلام دستاوردهای تاثیر چنین همایش هایی در توسعه کاربردی روابط عمومی اصولی اظهار داشت: بارها مطرح شده که ایرادی که در تمامی حوزه های تخصصی مانند روابط عمومی ، تبلیغات ، منابع انسانی و حوزه های توسعه ای حتی مانند برنامه ریزی ، نبود تخصص و دانش کافی میان مدیران و متخصصان وکارشناسان است . آن چه به عنوان دانش و تجربه میان برخی از مدیران و کارشناسان و متخصصان در حوزه های مختلف وجود دارد نیاز حجم کار ها و تنوع کارها و فرایندهای آن حوزه را پاسخ نمی دهد . روابط عمومی نیز از این مورد مستثنی نیست بنابراین برگزاری این گونه همایش ها به شرط استقبال از آن می تواند منجر به تحولات در روابط عمومی شود از جمله این تحولات می توان به رویکرد علمی به مسایل ، تقویت نظام برنامه محوری ، استفاده از تجربیات مفید و تقویت جایگاه روابط عمومی در سازمان اشاره کرد.
,
 
,
انتهای پیام؛ 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه