logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  2. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  3. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  4. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  5. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  6. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  7. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  8. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  9. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  10. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  11. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  12. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  13. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  14. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  15. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  16. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  17. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  18. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  19. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  20. سیستم طاغوتی نمایش در ایران

توضیحات رئیس هیات بدنسازی و پرورش اندام شهرستان ایرانشهر درباره مسابقات قویترین مردان ایران

پرویزپور: وضعیت ایرانشهر برای میزبانی قویترین مردان آبی است/ پذیرش ورزشکاران فقط با تست PCR انجام می شود

پرویزپور: وضعیت ایرانشهر برای میزبانی قویترین مردان آبی است/ پذیرش ورزشکاران فقط با تست PCR انجام می شود
رئیس هیات بدنسازی و پرورش اندام شهرستان ایرانشهر گفت: مرکز بهداشت ایرانشهر از تمام ورزشکاران و افراد حاضر در محل مسابقات مجدد تست PCR می گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام، ابراهیم پرویزپور رئیس هیات بدنسازی و پرورش اندام شهرستان ایرانشهر در خصوص شرایط برگزاری مسابقات قهرمانی قویترین مردان کشور به میزبانی ایرانشهر اظهار داشت: دانشگاه ولایت ایرانشهر میزبان ورزشکاران است. سالن برگزاری مسابقات، اسکان ورزشکاران و سالن غذاخوری به صورت متمرکز در دانشگاه قرار دارد که ورزشکاران به راحتی می توانند از آن استفاده کنند. صبح روز چهارشنبه 29 بهمن ماه ثبت نام و پذیرش از ورزشکاران شروع می شود و پس از آن کنگره فنی برگزار خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

رئیس هیات بدنسازی و پرورش اندام شهرستان ایرانشهر با تاکید بر اینکه تنها ورزشکارانی پذیرش می شوند که از هیات استان مربوطه معرفی نامه داشته باشند، افزود: عصر روز چهارشنبه مدعیان قهرمانی در 2 آیتم مقدماتی با یکدیگر به رقابت می پردازند و ادامه مرحله مقدماتی صبح روز پنجشنبه انجام می شود. فینال این رقابت ها صبح جمعه و مراسم اختتامیه عصر همان روز برگزار خواهد شد.

,

وی تصریح کرد: وضعیت کنونی شهرستان ایرانشهر آبی است اما، ورود ورزشکار به خوابگاه فقط با ارائه تست PCR امکان پذیر است و مرکز بهداشت ایرانشهر آماده همکاری جهت انجام تست مجدد PCR از تمام ورزشکاران و افراد حاضر در محل مسابقات است. روز گذشته نیز از تمام مسوولین برگزاری مسابقات تست گرفته شد که شکر خدا همگی منفی بودند.

, PCR, PCR,

پرویزپور با اشاره به اینکه برای اولین ایرانشهر میزبان مسابقات قهرمانی کشور شده است، خاطر نشان کرد: هدف ما از میزبانی مسابقات قهرمانی کشور قویترین مردان تشویق جوانان به ورزش و ایجاد علاقه مندی بیشتر در آنها است. همچنین برای ما بسیار مهم بود که کل کشور با بعد فرهنگی- ورزشی ایرانشهر بیشتر آشنا شوند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه