انتقاد امام جمعه سرخس از لجن پراکنی آمریکا علیه ملت قهرمان ایران
امام جمعه سرخس از رفتارهای خصمانه و دوگانه 1+5، خصوصا آمریکا در مذاکرات هسته ای و اشاره به پایان مذاکرات در سوم آذر، از لجن پراکنی آمریکا علیه ملت قهرمان ایران انتقاد کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از نسیم سرخس، حجت الاسلام علیرضا ارژنگ در خطبه های این هفته نمازجمعه سرخس با توصیه به تقوای الهی در ادامه مباحث اخلاقی پیرامون ازدواج آسان و موانع این امر مهم، و الهی، سخت گیری های که از طرف خانواده های طرفین می شود را یکی از موانع ازدواج جوانان برشمرد، که اسلام آن را خلاف انصاف و مروت و جدای از اخلاق انسانیت، امری غیر شرعی و جنگیدن با آمال و آرزوهای جوانان و باعث ترویج فساد و فحشا در جامعه عنوان کرد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا , نسیم سرخس, نسیم سرخس, نسیم سرخس,امام جمعه سرخس، با انتقاد از سرکشی و قلدری در خانواده ها و دعواهای طایفه ای و گروهی، این روش را غیر انسانی و دور از انسانیت دانست و تصریح کرد: از دامان خانواده ها باید انسان هایی معنوی و دینی تربیت شوند که برای جامعه منشا خیرات و برکات باشند.
,حجت الاسلام ارژنگ اذعان کرد: انسان جزء متقین قرار نمی گیرد مگر اینکه به اعمال خودش حسابرسی کند و مشاهده کند، لباس، پوشش و طعام او چگونه بدست می آید.
,وی در ادامه از هیئت رزمندگان اسلام شهرستان، مسئولان و صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برای برگزاری پخش زنده مراسم پرفیض دعای ندبه در شهرستان سرخس قدردانی کرد.
,خطیب نماز جمعه سرخس با اشاره به آغاز هفته کتاب و بیانات رهبر معظم انقلاب که فرمودند، امروز کتابخوانی یک وظیفه دینی و شرعی است و مطالعه باعث تعالی سطح فکری، دینی، علمی و فرهنگی جامعه می شود، از سرانه محدود مطالعه کشور خصوصا کتاب«دو دقیقه در شبانه روز» با وجود توصیه و تاکید اسلام به مطالعه و علم آموزی انتقاد کرد.
,حجت الاسلام ارژنگ از رفتارهای خصمانه و دوگانه ۱+۵، خصوصا آمریکا در مذاکرات هسته ای و اشاره به پایان مذاکرات در سوم آذر، از لجن پراکنی آمریکا علیه ملت قهرمان ایران، بهانه تراشی آمریکا و دروغ گویی و عدم صداقت آن ها انتقاد کرد و گفت: مطالبه مردم به تعبیر مقام معظم رهبری از فرزندان ملت این است که به هوش باشند که خواست ملت لغو تمام تحریم هاست.
,امام جمعه سرخس ادامه داد: دولت مزدور و دروغ گویی مثل آمریکا، از طرفی می گوید اهل مذاکره ایم و از طرف دیگر تحریم های یک طرفه علیه ملت ایران را تمدید می کند و بهانه تراشی می کند تا زیر تمام قول هایش بزند.
,وی با تذکر این مطلب که مقام معظم رهبری از همان ابتدا گفتند ما به این ها خوشبین نیستیم، فلسفه مذاکره را میدان دادن به دستگاه دیپلماسی برای آزمودن این مسیر و نماندن هیچ بهانه ای دانست و تاکید کرد: ملتی که پای پرچم ابا عبدالله الحسین علیه السلام سینه می زند، هرگز تن به ذلت نمی دهد.
,خطیب نمازجمعه سرخس در پایان اعتقاد و اعتماد به استعدادهای درخشان جوانان کشور را یکی از علت های مذاکره دانست؛ جوانانی که پهپاد آمریکایی را با حداقل خسارت به زمین نشاندند و با مهندسی معکوس مشابه و پیشرفته تر از آن را ساختند.
,انتهای پیام/ص
]
ارسال دیدگاه