توزیع دو سبد امنیت غذایی تا پایان سال
معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: تا پایان سال جاری دستکم دو بار بسته امنیت غذایی به مشمولان سبد امنیت غذایی ارائه میشود، البته میزان و کیفیت آن بستگی به میزان بودجه تخصیص یافته از سوی دولت دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، احمد میدری در گفتوگو با ایسنا، در حاشیه بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاریها در ادامه افزود: البته باید به این نکته توجه داشت که در حال حاضر درآمدهای دولت به علت کاهش قیمت نفت کمتر شده است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به آسیبهای اجتماعی اظهار کرد: در شورای عالی رفاه پیشنهاد دادیم و رئیس جمهوری نیز تایید کرد که برای مناطق دارای آسیبهای اجتماعی خاص، برنامه ویژهای طراحی شود. بنابراین پنج آسیب اصلی هر استان شناسایی و قرار است با تفاهم با استانداران نسبت به کاهش این آسیبها اقدام شود.
وی افزود: همچنین به منظور بازگشت کودکان به چرخه تحصیل در چهار استان طرحی را به عنوان پایلوت آغاز کردهایم.
معاون رفاه اجتماعی وزارت کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه نگاه ویژهای به استانهای مرزی کشور داریم اظهار کرد: پرداخت ویژه به این استانها در شواری عالی رفاه پذیرفته شده و قرار است در برنامه ششم اقدامات ویژهای متناسب با بودجه دولت برای آنها صورت گیرد.
,
,
,
,
,
انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه