logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

رئیس اتحادیه قصابان مرکز مازندران اعلام کرد

دلایل گرانی این روزهای گوشت در بازار مازندران/ هر کیلو گوشت بره 140 هزار تومان!

دلایل گرانی این روزهای گوشت در بازار مازندران/ هر کیلو گوشت بره 140 هزار تومان!
سیدکاظم سیداصغری‌نژاد از کمبود عرضه گوشت قرمز در بازارهای مازندران خبر داد و گفت: قاچاق دام، گرانی و کمیابی نهاده‌ها و همچنین عدم عرضه دام از سوی دامداران به دلیل انتظار برای بالاتر رفتن قیمت‌ها موجب شده است تا قیمت انواع گوشت در مازندران، روند صعودی داشته باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدکاظم سیداصغری‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ در خصوص وضعیت حال حاضر بازار گوشت در آستانه نزدیکی به بازار شب عید، اظهار کرد: قیمت گوشت قرمز در بازار همچنان رو به بالا در حرکت است.

وی با بیان اینکه کاملا با کمبود عرضه در بازار مواجه هستیم؛ افزود: طبیعتا اگر عرضه در بازار مطلوب باشد، قیمت‌ها متعادل می‌ماند و وضعیت کنونی بازار، حاکی از کمبود عرضه گوشت در بازار است.

رئیس اتحادیه قصابان مرکز مازندران، خاطرنشان کرد: شاهد انجام قاچاق دام از مرزهای کشور هستیم و این مسئله یکی از عوامل جدی کمبود دام طی ماه‌های اخیر در کشور است.

سیداصغری‌نژاد ادامه داد: یکی دیگر از علل گرانی قیمت گوشت به گرانی نهاده‌های دامی و طیور بر می‌گردد که با افزایش قیمت تمام شده برای دامدار، تبعات این چنینی را نیز در بر دارد.

وی بیان کرد: جدا از اینکه خوراک دامی چند برابر شده است، در بازار کمیاب و نایاب شده است و دامداران در این بخش با مشکل عدیده مواجه هستند.

رئیس اتحادیه قصابان مرکز مازندران، گفت: علت سوم گرانی این روزهای گوشت به خود دامداران بر می‌گردد، آن‌ها وقتی می‌بینند که قیمت گوشت در حال طی روند صعودی نیست، از عرضه دام خودداری می‌کنند و منتظر می‌مانند تا با قیمت بالاتری به بازار عرضه کنند.

سیداصغری‌نژاد بیان کرد: از آن‌جا که زمینه دام کم است، لذا روز به روز بر افزایش قیمت گوشت، افزوده می‌شود و بنظر می‌رسد هر چه به سمت پایان سال می‌رویم، این نوسانات قیمتی کمبود در عرضه، بیشتر خودش را نشان می‌دهد.

وی ادامه داد: در حال حاضر، کمبود گوشت قرمز هم در دام سبک و هم در دام سنگین وجود دارد، اما کمبود در گوشت گوسفندی بیشتر از گوشت گاوی در بازار وجود دارد.

رئیس اتحادیه قصابان مرکز مازندران، درباره قیمت‌های حال حاضر در بازار اعلام کرد: قیمت هر کیلو گوشت بره در بازارهای مازندران حدود 135 تا 140 هزار تومان، هر کیلو گوشت گوسفندی 110 هزار تومان، هر کیلو گوشت گاوی 110 هزار تومان و هر کیلو گوشت گوساله 120 هزار تومان است.

سیداصغری‌نژاد یادآور شد: از ابتدای اسفندماه تاکنون، قیمت‌ها در بازار گوشت گوسفندی و گاوی بین 10 تا 15 درصد افزایش داشته است و ما از همین حالا، کمبود عرضه برای شب عید، احساس می‌شود.

به گزارش بلاغ، در دهم اسفندماه سال گذشته قیمت قیمت هر کیلو گوشت میش بین 85 تا 90 هزار تومان، هر کیلو گوشت بره در قصابی‌ها و مراکز عرضه، بین 95 تا 105 هزار تومان، هر کیلو گوشت گوساله 90 هزار تومان و هر کیلو گوشت گاوی نیز  80 هزار تومان بوده است.

با نگاه و مقایسه قیمت انواع گوشت قرمز طی مدت مشابه سال قبل، به طور متوسط هر کیلو گوشت تا 30 هزار تومان گران‌تر شده است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, بلاغ,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه