logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی کشور خبر داد؛

تولید تمام تجهیزات کیت‌های تشخیص کرونا در داخل/ ارائه خدمات ۱۰ هزار میلیاردی به دانش‌بنیان‌ها

تولید تمام تجهیزات کیت‌های تشخیص کرونا در داخل/ ارائه خدمات ۱۰ هزار میلیاردی به دانش‌بنیان‌ها
علی وحدت گفت: محققان ایرانی همه تجهیزات مورد نیاز و کیت‌های تشخیص کرونا را در داخل تولید کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، علی وحدت صبح امروز در نشست حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و واحد‌های فن‌آور در ساری اظهار کرد: خط اعتباری استقرار ویژه شرکت‌های دانش بنیان وفن آور امروز در استان راه اندازی شد.

وی با بیان اینکه پارک علم و فن آور و صندوق پژوهش وفن آوری کارگزار خط اعتباری است، افزود: خط ویژه استقرار فرصت مناسب برای فن آوران است تا در سریع‌ترین زمان و بدون سپری کردن فرایند پیچیده اداری تسهیلات دریافت کنند.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی کشور گفت: این خط اعتباری سقف خاصی ندارد و به همه شرکت‌های دانش‌بنیان و فن آوری متقاضی پرداخت می‌شود.

این مسئول گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی تلاش دارد تا به وظایف خود در حوزه تامین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان کمک کند از این رو تلاش می‌کنیم تا در هر منطقه جغرافیایی یا حوزه اقتصادی خاص اجزای مورد نیاز توسعه نوآوری شکل گیرد.

وحدت با بیان اینکه حتی یک دستگاه اکسیژن ساز برای مقابله با کرونا وارد کشور نشده است، افزود: محققان ایرانی همه تجهیزات مورد نیاز و کیت‌های تشخیص کرونا را در داخل تولید کردند.
 
این مسئول ادامه داد: طی دو سال گذشته بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان خدمات به شرکت‌های دانش بنیان ارائه شده است.

وحدت با بیان اینکه موضوع سرمایه گذاری خطر پذیر و سرمایه‌گذاری در راستای توسعه اکوسیستم نواوری از اهمیت بالایی برخوردار است، افزود: صندوق نوآوری و شکوفایی نزدیک به ۵۰ طرح در خصوص سرمایه گذاری خطر پذیر مصوب کرده که تعدادی از آنها در حال انجام است.

استاندار مازندران نیز گفت: ۸۰ شرکت دانش بنیان در استان مستقر است و صندوق در زمینه مدیریت پسماند این استان حمایت‌های لازم را خواهد داشت.

حسین زادگان افزود: مازندران به عنوان پایلوت طرح ملی پسماند کشور انتخاب شد.

وی گفت: این صندوق نگاه فعالانه‌ای به نیاز‌های استان در حوزه‌هایی مانند پسماند دارد ودرمدت ۲۴ ساعت اگر گروه دانش بنیان دارای طرح ویژه است تبدیل به شرکت شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه