در نشست منطقه ای مدیران کل تبلیغات اسلامی پنج استان در همدان مطرح شد:

ایجاد حساسیت در جامعه نسبت به قرآن نیازی جدی است

ایجاد حساسیت در جامعه نسبت به قرآن نیازی جدی است
مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان گفت: ضرورت امروز جامعه ایجاد حساسیت نسبت به قرآن است که باید درسیاستگذاری ها مورد توجه جدی قرار گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نافع، حجت‌الاسلام علی دشتکی در نشست منطقه ای مدیران کل تبلیغات اسلامی استان‎های کرمانشاه، کردستان، لرستان و ایلام درهمدان با تاکید برمحوریت قرآن وعترت درجامعه اسلامی گفت: عترت وقرآن دوبال تعالی جامعه است و ترویج سبک زندگی اسلامی تنها برمحوریت قرآن وعترت است که می تواند جوامع را به سوی سعادت سوق دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نافع,

وی با اشاره به وجود مشکلات متعدد در حوزه های مختلف سیاستگذاری، برنامه ریزی واجرا درامورقرآنی، افزود: اصل مشکل درحوزه سیاستگذاری است که اگر دراین حوزه توجه کافی به قرآن صورت بگیرد، قطعا درحوزه های برنامه ریزی واجرا نیز شاهد تحولات مثبت خواهیم بود.

,

دشتکی، ایجاد دغدغه درآحاد جامعه را نسبت به قرآن یک اولویت مهم و ضرورت اجتناب ناپذیر دانست و افزود: دراین راستا علاوه بر سیاستگذاران و برنامه ریزان کشور که وظیفه و رسالتی خطیر را برعهده دارند، آحاد جامعه به ویژه اقشارتاثیر گذار و شبکه تبلیغی نیز مسئول بوده ومی توانند تاثیرات زیادی درایجاد حساسیت در جامعه نسبت به مصحف شریف وانسان ساز قرآن کریم که راهنمای سعادت تمام بشریت است داشته باشند.

,

مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان با تأکید براینکه قرآن وعترت باید درکنارهم دیده شوند، گفت: لزوم جامعیت و فراگیر بودن وتوجه به ابعاد تربیتی قرآن کریم والگو ومرجع قراردادن سیره معصومین(ع) درسیاسگذاری ها و برنامه ریزی های قرآنی، نیاز مهم جامعه امروز است.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه