روابط عمومی این کتابخانه خبر داد؛
قرارداد دارسی مفقود نشده و در آرشیو مرکز اسناد مجلس موجود است
مسئولان کتابخانه مجلس خبرها و شایعات مبتنی بر مفقود شدن قرارداد دارسی را رد کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی، عبدالحسین مسلمی معاون اشاعه اطلاعات کتابخانه موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی گفت: اخبار منتشر شده مبنی بر سرقت یا مفقودی قرارداد دارسی صحت نداشته و این قرارداد در آرشیو مرکز اسناد مجلس موجود است. متاسفانه سالهای گذشته بی توجهی زیادی نسبت به آرشیو مرکز اسناد مجلس شده است که همین امر باعث سوء برداشت تعدادی از پژوهشگران محترم در پیگیری دسترسی به برخی از اسناد گردیده است، در روزهای گذشته طی مراجعه یکی از پژوهشگران از عدم در عدم دسترسی به این قرارداد مطلع شدیم پس از بررسیهای بعدی سند حقوق را در یکی از پوشه های باقیمانده از مدیریت های پیشین پیدا کردیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی افزود: در سال جاری به همت کارشناسان و پرسنل زحمتکش مرکز اسناد مجلس برای اولین بار رفع خوانی منابع اسنادی انجام پذیرفت و طی آن بیش از ۵۰۰ کارتون سند به آرشیو مرکز اضافه گردید و برخی از اسناد که سابقاً مفقود گردیده بود در این اقدام به پوشه های اولیه خود برگردانده شد.
,معاون اشاعه اطلاعات کتابخانه موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی در پایان گفت علیرغم تمام محدودیت ها به فضل الله تا به امروز بیش از ۹۰ درصد اسناد سازماندهی شماره و همچنین اسکن اسناد مخازن که در طول سالیان گذشته کمتر از ۵ درصد آن انجام شده بود صورت پذیرفت و تا خرداد ۱۴۰۰ کلیه اسناد مرکز اسناد مجلس ساماندهی و دیجیتال سازی خواهد شد
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه