صبح امروز در شورای شهر اصفهان به مناسبت روز ۲۵ آبان؛

هفت خانواده شهید تجلیل شدند

هفت خانواده شهید تجلیل شدند
امروز ۷ خانواده شهید که هرکدام ۲ فرزند خود را در ۸سال دفاع مقدس تقدیم این خاک کرده بودند در جلسه علنی شورای اسلامی شهر حاضر شدند و منتخبان شورا به نمایندگی از شهورندان اصفهان از آنان تجلیل به عمل آوردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صاحب نیوز، امروز به مناسبت ۲۵ آبان روز حماسه و ایثار اصفهان، از هفت خانوده شهید که هر کدام دو شهید تقدیم انقلاب کرده اند، قدردانی شد.
رییس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به ۲۵ آبان ماه روز حماسه و ایثار مردم اصفهان گفت: در این روز در سال ۶۱ تعداد ۳۷۰ نفر از شهدای عملیات محرم بر روی دستان امت شهید پرور اصفهان تشییع و در گلستان شهدا به خاک سپرده شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , صاحب نیوز,
,

رضا امینی اظهار کرد: ۳۷۰ گل پرپر بیشترین شهیدی بود که در یک روز در اصفهان تشییع شدند و به همین مناسب روز ۲۵ آبان به نام روز حماسه و ایثار شهر اصفهان نامگذاری شده است.

,

وی با بیان اینکه این روز هیچگاه از حافظه این ملت پاک نخواهد شد، گفت: امروز با تجلیل از خانواده های معظم شهدای این عملیات غرور آفرین یاد و خاطره این شهدای عزیز را گرامی می داریم.

,

در شصت و دومین جلسه شورای شهر اصفهان از خانوده های شهیدان خلیل و جلیل رستم شیرازی، اسماعیل و محمد علی حیدری، سید مرتضی و مهدی مدرس، رضا و محمد کاظم رحیمی ،روح الله و محمد مروج ، ابوالفضل و ابوالقاسم حسن زهرایی تقدیر و تجلیل شد.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه