فرماندار شهرستان نور:

نگران شیوع کرونا بعد از تعطیلات نوروزی هستیم/ بهبود وضعیت بیماران مبتلا به کرونای انگلیسی

نگران شیوع کرونا بعد از تعطیلات نوروزی هستیم/ بهبود وضعیت بیماران مبتلا به کرونای انگلیسی
علی شادمان گفت: در حال حاضر تعداد بیماران بستری در بیمارستان نور بسیار کم است اما نگران شیوع بیماری بعد از تعطیلات نوروزی هستیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی شادمان در گفت وگو با خبرنگار بلاغ در خصوص وضعیت کرونا در شهرستان نور اظهار کرد: با توجه به حضور مسافران و خطر شیوع بیماری کرونا در شهرستان اصناف و بازاریان پروتکل‌های بهداشتی را جدی بگیرند.

وی با تاکید بر بازدید و سرکشی از مجتمع ها و رستوران‌ها افزود : مجتمع‌های  تفریحی توریستی و رستوران‌ها باید پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند تا شیوع ویروس در شهرستان کنترل شود.

فرماندار شهرستان نور با آمادگی بسیجیان و شوراها در طرح شهید سلیمانی گفت: بسیجیان و شوراها برای همکاری و کمک رسانی در خصوص قرنطینه بیماران کرونایی اعلام آمادگی کردند.

رئیس ستاد مبارزه با کرونای شهرستان نور خاطرنشان کرد: در حال حاضر تعداد بیماران بستری در بیمارستان نور کمتر از انگشتان دست است اما نگران شیوع بیماری بعد از تعطیلات نوروزی هستیم.

شادمان یادآور شد: تعدادی از افراد بومی شهرستان نور به کرونا انگلیسی مبتلا شدند که وضعیت بیماران در حال بهبود است و از این عزیزان برای رعایت قرنطینه و پروتکل های بهداشتی در راستای جلوگیری از شیوع بیماری در شهرستان قدردانی می‌کنیم.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه