امام جمعه اسفراین:

بسیج قلب سپاه است

بسیج قلب سپاه است
امام جمعه اسفراین نیز بعد از دعوت نمازگزاران به رعایت تقوای الهی گفت: قدرت نمایی سیدالشهدا(ع)، در عرصه کربلا پیش از آنکه شمشیری و دفاعی باشد هدایتی بود که نقش ارزشمندی را در عرصه کربلا به یادگار گذاشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از سپهرآیین، حجت الاسلام «محمدیان» امام جمعه اسفراین گفت: هلاکت و حیات دو منظر زشت و زیبای مردان بزرگ است که آرزوی سیدالشهدا(ع) دمیدن روح حیات به جامعه بشری بوده است چون فلسفه اصلی و رسالت اصلی آنان حضرت هلاکت دشمنانی بوده است که عبرتی باشد برای حیات بخشی به بشریت و حی جاوید حقانیت بوده است.
وی خاطر نشان کرد: در این راستا امام حسین(ع) به دنبال آرایش و مهره چینی انسانی بوده است که حضرت زینب(س) با همه عاطفه های مادری و خواهری می فرماید: «همه را زیبا یافتم و دیدم»
وی با اشاره به انتصاب رییس جدید رسانه ملی هم گفت: امید واریم رییس جدید بتواند منویات مقام معظم رهبری پیرامون سبک زندگی اسلامی و ایرانی را در صدا و سیما تحقق بخشد.
وی ادامه داد: دفاع همه جانبه فلسطینیان از قدس شریف ستودنی است و باید خواسته رهبری مبنی بر تسلیح کرانه باختری سریع تر محقق شود.
وی ضمن گرامیداشت هفته بسیج اظهار کرد: بای بسیج قلب سپاه است و  باید فرهنگ و تفکر بسیجی الگو قرار گیرد.
وی ضمن گرامیداشت هفته کتاب و کتاب خوانی هم افزود: کتابخوانی یک واجب دینی است و باعث ارتقای فرهنگ عمومی مردم می شود.
وی با اشاره به رونمایی از پهباد RQ 170 ایرانی از طریق مهندسی معکوس و تکمیل پروژه موشکی سپاه هم اظهار کرد: این اقدامات جواب محکمی به معرکه گیری های آمریکا در مذاکرات و تحریم های جدید  است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا ,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه