logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

کارشناس ارشدمسائل سیاسی :

مردمی بودن مسولین ازمهم ترین عوامل عملکردمطلوب نظام اسلامی بوده است

مردمی بودن مسولین ازمهم ترین عوامل عملکردمطلوب نظام اسلامی بوده است
جعفر منتشلو کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به دلایل موفیقت نظام اسلامی در اکثر زمینه ها باوجود مشکلات عدیده ای که بعداز پیروزی انقلاب اسلامی توسط دشمنان این کشورایجادشده است گفت:مردمی بودن مسولین ازمهم ترین عوامل عملکردمطلوب نظام اسلامی بوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جعفرمنتشلو تحلیلگر مسایل سیاسی درگفتگو با خبرنگار کُردتودی، با اشاره به دلایل موفیقت نظام اسلامی در اکثر زمینه ها با وجود مشکلات عدیده ای که بعداز پیروزی انقلاب اسلامی توسط دشمنان این کشور ایجادشده است گفت: مردمی بودن مسوولین ازمهم ترین عوامل عملکرد مطلوب نظام اسلامی بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کُردتودی،, کُردتودی,

وی در ادامه با اشاره به سفرهای روسای قوه مقننه و قوه قضاییه به استانهای مختلف افزود: مهمترین شاخصه مسئولین نظام اسلامی بعد از التزام به شرع مبین و آرمان های انقلاب اسلامی مردمی بودن و حضور در بین مردم است و رهبر انقلاب در این باره می فرماید؛ هنگامی ارتباط مردمی نباشد انسان از حال جامعه غافل می شود و همیشه نگاهش به کلیات است مثل یه هواپیما که از روی یک شهری عبور می کند.

,

منتشلو اضافه کرد: این گونه سفرها هم تزریق امید و اعتماد به مردم است و هم موجب تحرک بیشتر مسئولین می شود و این سفرها آنگاه به نتیجه کامل می رسند که متصل به اقدامات اساسی شده باشد.

,

وی بیان کرد: در دوران شاهنشاهی، اسلام از زندگی مردم حذف شد و همه دستگاه‌های استکباری به جنگ اسلام آمده بودند، ولی اسلام با انقلاب ایران احیا شد.

,

این کارشناس ارشد مسائل سیاسی خاطرنشان کرد: چهل و یک سال از انقلاب اسلامی می‌گذرد و مسیر حرکت کشور در سایه این واقعه شکوهمند همواره دستخوش فراز و نشیب‌های متعددی بوده است که به طور طبیعی امکان وقوعش برای هر انقلابی وجود دارد، اما با تمام این اوصاف همواره کشور روسفید از هر عرصه‌ای بیرون آمده است  و نه تنها قوی‌تر در این مسیر قدم برداشته که روز به روز به قله‌های اعتلا رسیده است، چنانکه مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم ضمن اشاره به دستاوردهای دهه‌های اخیر پس از وقوع انقلاب اسلامی، فرمودند: به رغم همه‌ی این مشکلات طاقت‌فرسا،جمهوری اسلامی روزبه‌روز گام‌های بلندتر و استوارتری به جلو برداشت به طوری که این چهل سال کشور، شاهد جهادهای بزرگ و افتخارات درخشان و پیشرفتهای شگفت آور بوده است.

,

وی افزود: عظمت پیشرفتهای چهل‌ساله‌ی ملّت ایران آنگاه بدرستی دیده می‌شود که این مدّت، با مدّتهای مشابه در انقلاب‌های بزرگی همچون انقلاب فرانسه و انقلاب اکتبر شوروی و انقلاب هند مقایسه شود، مدیریت‌های جهادی الهام‌گرفته از ایمان اسلامی و اعتقاد به اصل (ما می‌توانیم)که امام بزرگوار به همه‌ی ما آموخت، ایران را به عزّت و پیشرفت در همه‌ی عرصه‌ها رسانید.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه