مدیر‌کل بازرسی استان کرمان خبر داد؛

دستگیری متهمان اختلاس ۴میلیارد ریالی شهرداری ماهان

دستگیری متهمان اختلاس ۴میلیارد ریالی شهرداری ماهان
احمد آبیار از کشف ۴میلیارد ریالی اختلاس در شهرداری ماهان خبر داد و گفت: در این ارتباط مسئول فنی به همراه یکی از مهندسان ناظر این شهرداری بازداشت شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان؛ احمد آبیار مدیر‌کل بازرسی استان کرمان اظهار کرد: در بررسی عملکرد شهرداری ماهان مشخص شد مسئول فنی این شهرداری با تبانی با یکی از مهندسان ناظر و جعل فیش‌های دایره درآمد شهرداری، وجوه فیش‌ها را به حساب شخصی خود واریز می‌کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,

وی افزو‌د: تاکنون بیش از ۴ میلیارد ریال از وجوه اختلاس شده کشف و ۲ میلیارد و ۱۷۰ میلیون ریال به حساب شهرداری برگردانده شده است.

,

مدیر‌کل بازرسی استان کرمان با بیان اینکه متهمان توسط دادسرای عمومی و انقلاب کرمان بازداشت شده‌اند گفت: از دادستان و بازپرس پرونده کشف اختلاس در شهرداری ماهان تشکر می‌کنم.

,

آبیار از تلاش پیگیر و جدی رئیس و پرسنل پلیس امنیت اقتصادی نیروی انتظامی استان کرمان در راستای کشف جرم که در دستگیری متهمان قاطعانه عمل کرده‌اند نیز تقدیر کرد.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه