اخبار داغ
  1. وضعیت جاده‌ های کشور 13 فروردین / وضعیت آب و هوای جاده ها
  2. تغییرات اقلیمی و نابودی یخچال‌های طبیعی؛ بحرانی که باید جدی بگیریم
  3. آخرین تحولات خودروهای وارداتی در سال 1403/ بازار خودروهای خارجی در سال 1404 به کدام سو خواهد رفت؟
  4. مجلس سال گذشته مقابل یک لایحه خطرناک ایستادگی کرد/تنها چند ماه برای نظارت و قانون گذاری فرصت داشتیم
  5. تلخ کامی اصلاح طلبان رادیکال در چالش با پزشکیان/دولت چهاردهم و گریختن از تله سهم خواهی تندروها
  6. مبارزه گلادیاتور تا نفس آخر/ پادشاه یک‌دست؛ این بار نوبتت نبود حسن!
  7. پروازی بدون بازگشت/ رئیس جمهوری خستگی ناپذیر که ماندگار شد
  8. امیررضا معصومی و محمدهادی ساروی؛ برترین‌ کشتی‌گیران ماه مارس جهان
  9. عزیزی: خبرگان اقتصادی را به فدراسیون‌ها بیاوریم؛ به توجه مالی ویژه نیاز داریم
  10. برنامه تامین مالی جهش تولید به زودی رونمایی می شود
  11. جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب اعلام شد
  12. آمار فروش سینماهای کشور در هفته اول نوروز ۱۴۰۴/ «دایناسور» صدرنشین گیشه نوروزی
  13. ساعی: انتظارات از تکواندوی زنان بالا رفته؛ کیانی و نعمت‌زاده را حفظ می‌کنیم
  14. سیاست‌های ارزی و مالیاتی و تأثیر آن بر قیمت کالاها در سال 1404/ مالیات ارزش افزوده از گمرک 9 درصد افزایش میابد
  15. دستاوردهای نظامی و ارتقا قدرت بازدارندگی ایران/سامانه های موشکی و پهپادی که در اوج تحریم ها رونمایی شد
  16. مجلس عصاره ملت است/ هیچ‌گاه نسبت به مسائل روز بی‌تفاوت نبوده ایم
  17. حامیان رژیم صهیونیستی باید پاسخگوی جنایات این رژیم تروریست باشند
  18. انصافاً راهپیمایی آبرومندانه، شرافتمندانه و عزتمندانه‌ای برگزار شد/ نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است
  19. ماجرای فلسطین قصه پرغصه‌ای برای جهان اسلام و جامعه بشری است
  20. گزارش دانا از راهپیمایی روز جهانی قدس در پایتخت؛ از تهران تا قدس، همصدا با مظلومان فلسطین

به دنبال اعتراض کارگران یک معدن رخ داد؛

مسیر مسدود شده ترانزیتی بندرعباس-کرمان-سیستان و بلوچستان باز شد

مسیر مسدود شده ترانزیتی بندرعباس-کرمان-سیستان و بلوچستان باز شد
جاده ترانزیتی در پی تعطیلی معدن آسمینون منوجان و بیکار شدن نزدیک به ۱۰۰۰ کارگر در این معدن از صبح امروز مسدود شد که با تلاش فرماندار و بخشدار آسمینون لحظاتی قبل این جاده ترانزیتی باز شد و رفت آمد ادامه دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان؛ از صبح امروز تاکنون جمعی از کارگران معدن آسمینون منوجان به نشانه اعتراض محور کهنوج به بندرعباس را مسدود کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,

اعضای شورای تامین شهرستان منوجان در جلسه ای در محل ایست بازرسی تونل مشغول برای رفع مشکل رایزنی کردند.

,

کارگران معدن آسمینون که به دلیل عدم پرداخت حقوق، عدم تمدید قرارداد در سال جدید و تعطیلی معدن با بهانه های مختلف از سوی علیمحمدی مدیرعامل شرکت معدن فاریاب دست به اعتصاب زده و جاده بین المللی را به مدت ١٠ ساعت مسدود کرده بودند پس از حضور مسئولان شهرستان و تماس زینی وند، استاندار کرمان با فرماندار منوجان و قول مساعد مبنی بر رفع مشکل کارگران، به اعتصاب خود پایان دادند.

محمودی عضو شورای کارگری معدن که در جمع کارگران معترض بصورت تلفنی با استاندار گفتگو می کرد پس از پایان تماس گفت: استاندار کرمان اعلام کردند که هفته آینده جلسه ای با موضوع رفع مشکلات کارگران و روشن شدن تکلیف معدن آسمینون برگزار خواهند کرد و به علی محمدی مدیرعامل شرکت معادن آسمینون اعلام خواهد شد در صورت عدم توانایی ادامه کار و فعالیت معدن، از وی خلع ید و شرکت به فرد دیگری جهت ادامه کار واگذار خواهد شد.

از ساعات ابتدایی آغاز اعتصاب و انسداد مسیر اعضای شورای تامین شهرستان منوجان با حضور در محل ، چند مرحله با کارگران معترض و نمایندگان آنها مذاکره کردند که نهایتا بعد از ١٠ ساعت با تماس و قول مساعد استاندار اعتراض پایان یافت.

,
,
,
,
,

انسداد جاده باعث ایجاد ترافیک چندکیلومتری و معطلی تعداد زیادی از خودروهای سبک و سنگین شد که اعتراض رانندگان را نیز در پی داشت.

,

به گفته فرماندار منوجان، با پیگیری از استاندار کرمان وقول مساعد جهت راه اندازی مجدد معدن وجلسه استاندار با آقای علیمحمدی مالک معدن مقرر شد تا درهفته آینده  معوقه، عیدی و پاداش کارگران پرداخت شود در نتیجه کارگران به تجمع خود که از ساعت ۱۰صبح شروع شده درساعت ۱۸ پایان دادند.

,

لحظاتی قبل باتلاش فرماندار و به گفته بخشدار آسمینون جاده ترانزیتی بندرعباس کرمان سیستان بلوچستان باز شد و رفت آمد ادامه دارد.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه