برای افتتاح پروژه بین المللی راه آهن گلستان؛

۱۲ آذر، روحانی به گلستان سفر می کند

۱۲ آذر، روحانی به گلستان سفر می کند
رئیس جمهور کشور مان ، 12 آذر ماه سال جاری به استان گلستان سفر می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری کاسب امین، حسن روحانی رییس جمهور کشورمان در راستای ادامه سفر های استانی ۱۲ آذر ماه به استان گلستان سفر می کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری کاسب امین, پایگاه خبری کاسب امین,

بر اساس این گزارش، رییس جمهور در این سفر دو تن از رییسان جمهور ترکمنستان و قزاقستان را همراهی خواهد کرد.

,

آنه محمد کوسه غراوی عضو هیئات مدیر راه آهن جمهوری اسلامی ایران در خصوص این خبر گفت: این پروژه اینک آماده افتتاح است و نواقص به تدریج رفع می شود و تاثیری در زمان بهره برداری آن ندارد.

,

گفته می شود طول خط راه آهن ایران - ترکمنستان - قزاقستان افزون بر ۹۰۰ کیلومتر است و کارشناسان بخش حمل و نقل بین‎المللی معتقدند با راه‎اندازی این خط افزون بر ۶۰۰ کیلومتر از طول مسیر حمل و نقل بین‎المللی کشورهای مشترک المنافع تا خلیج فارس و اروپا کاسته می شود.

,

افزون بر ۸۲ کیلومتر از این مسیر ریلی در خاک ایران، ۷۰۰ کیلومتر در ترکمنستان و ۱۲۰ کیلومتر باقیمانده در خاک قزاقستان واقع است و با راه اندازی خط راه آهن مذکور که راهگذر ریلی «شمال - جنوب» نیز نامیده می‎شود، زمان حمل و نقل و ترانزیت کالا از این مسیر ریلی، دو شبانه روز و هزینه‎های بخش حمل و نقل به صورت قابل ملاحظه کاهش می یابد.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه