logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس مطرح کرد؛

ناراحتی بزرگان ایران و افغانستان از موضع گیری اشرف غنی درباره حق آبه

ناراحتی بزرگان ایران و افغانستان از موضع گیری اشرف غنی درباره حق آبه
فداحسین مالکی از ناراحتی بزرگان ایران و افغانستان نسبت به موضع گیری اشرف غنی در خصوص حق آبه هیرمند خبر داد و گفت: به زودی صدای اعتراض طوایف به ارگ ریاست جمهوری در کابل می رسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فداحسین مالکی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفت و گو با عصرهامون بیان کرد: بی جواب ماندن اظهارات غیرحرفه ای اشرف غنی در افتتاح سد کمال خان و عدم پیگیری جدی حق آبه هیرمند و تالاب بین المللی هامون توسط ظریف در دیدار با رئیس جمهور و وزیر خارجه افغانستان در تاجیکستان باعث شد تا فراخوان وی را جهت پاسخگویی در کمیسیون امنیت ملی مجلس داشته باشیم.
 
وی ادامه داد: قرار بود ظریف یکشنبه به این کمیسیون بیاید، ولی از آنجایی که در خارج از کشور است، معاونانش در جلسه حضور یافتند، اما ترجیح دادیم با خود وی صحبت کنیم، بنابراین برای یکشنبه آینده وقت تعیین کردیم تا در کمیسیون امنیت ملی حاضر شود.
 
نماینده مردم زاهدان در مجلس افزود: موضوع بین اعضای کمیسیون امنیت ملی مطرح شده و همه مصر بر این هستند که در این رابطه اقدام جدی صورت بگیرد، منتظر هستیم که وزیر خارجه بیاید تا این موضوع ها به وی منعکس شود و مسائل هیرمند و هامون را در مجامع بین المللی به طور جدی پیگیری کند.
 
وی گفت: اخبار خوبی از منطقه نداریم، بلکه به دلیل خشکی تالاب هامون و در پی آن تشدید طوفان گرد و خاک، خبرها نگران کننده است.
 
مالکی با اشاره به ناراحتی برخی از بزرگان سیستان و عده ای از بزرگان استان نیمروز افغانستان از موضع گیری اشرف غنی، تصریح کرد: طوایف بزرگ از جمله براهویی، گرگیج، سنجرانی و زوری و خیلی از طایفه های دیگر در هر 2 کشور از این موضوع ناراحت شده اند.
 
وی اضافه کرد: پیشنهاد بزرگان طوایف بر این است که آن ها جدای از دولت ها، مذاکراتی با یکدیگر داشته باشند و صدای نگرانی و اعتراض شان را نسبت به صحبت های اشرف غنی به ارگ ریاست جمهوری کابل برسانند، به نظر می رسد پیشنهاد خوبی است که ما نیز از آن حمایت می کنیم.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه