معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه:

چرا در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفتیم؟

چرا در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفتیم؟
ابراهیم شکیبا درباره علت قرار گیری در وضعیت قرمز کرونایی گفت: علت این موضوع عدم رعایت پروتکل های بهداشتی توسط مردم و شرکت در تجمعات و خریدهای نوروزی بوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابراهیم شکیبا معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرصاد، درباره علت قرار گیری در وضعیت قرمز کرونایی اظهار داشت: علت این موضوع عدم رعایت پروتکل های بهداشتی توسط مردم و شرکت در تجمعات و خریدهای نوروزی بوده است.

وی افزود: استفاده از ماسک بسیار حائز اهمیت است بنابراین اگر فردی هم مجبور به حضور در تجمعات شود باید از ماسک استفاده کند.

شکیبا تصریح کرد: متعاقب این موضوع بحث مسافرت‌های نوروزی و دید و بازدیدها علت دیگر است که البته آثار آن در آینده بیشتر مشخص خواهد شد.

وی درباره اعمال سیاست‌هایی مبنی بر ممانعت از سفرهای نوروزی عنوان کرد: باید مردم توجیه می شدند که این بیماری خطرناک است و با اعمال نوعی سیاستگذاری اگر مسافرت‌ها ممنوع نمی شد حداقل محدودیتهایی اعمال می شد.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خاطرنشان کرد: موضوع مسافرت‌ها آزاد گذاشته شد و مردم هر جا که خواستند سفر کردند.

شکیبا افزود: همچنین مردم در این شرایط تصور کردند اکنون که مسافرتها آزاد شده انتقال کرونا به اتمام رسیده در نتیجه استفاده از ماسک را هم کنار گذاشتند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی مرصاد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه