اخبار داغ
  1. لیگ برتر فوتبال| فولاد انتقام گرفت/ استقلالِ بوژیوویچ؛ هیچِ هیچِ هیچ!
  2. سرلشکر سلامی: شهید صیادشیرازی یک فرمانده کامل بود و الگویی برای ماست
  3. آرایش های نظامی منطقه نشان دهنده قدرت و اقتدار نیروهای مسلح است
  4. صیادِ دل‌ها، فرمانده‌ی بی‌مرز/ روایتی از زندگی تا پرواز
  5. آغاز خاموشی‌های برقی، زودتر از سال‌های گذشته/ چالش‌ها و راهکارها
  6. مجمع تشخیص مصلحت هفته آینده CFT و پالرمو را بررسی می‌کند
  7. ارز واردات خودرو مجدداً به ۳ میلیارد دلار افزایش یافت
  8. حل مشکلات کشور در گرو تحقق شعار سال است
  9. دانشمندان ما را ترور می‌کنند که جلوی پیشرفت ما را بگیرند
  10. یک جریان شناخته شده تلاش می کند سیستم اطلاع رسانی دولت را در دست بگیرد/ انتقام خون شهید سلیمانی مطالبه رهبری است نه روزنامه کیهان!
  11. بازدید پزشکیان از نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته‌ای کشور
  12. لزوم همکاری مشترک‌ شهرداری و سپاه تهران بزرگ برای حل مشکلات پایتخت
  13. مذاکرات مسقط آزمون سنجش جدیت آمریکاست
  14. ارزش روز سهام عدالت امروز چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴
  15. تمام منافع آمریکا در منطقه زیر برد موشک های ماست/ پیشرفت موشکی ایران دنیا را به وحشت انداخته است
  16. ابتکار ایران در تبدیل تهدید به فرصت/ مذاکره غیرمستقیم ترامپ را آچمز کرد!
  17. خواب زمستانی مسئولان در هرمز؛ خاک نقره‌ای قربانی بی‌تفاوتی!
  18. بازخوانی قطع روابط دیپلماتیک ایران و آمریکا در سال ۱۳۵۹/ آغاز کاشت بذر بی‌اعتمادی به غرب
  19. شمارش معکوس برای تعیین سرمربی تیم امید/ حسینی و دقیقی؛ نامزدهای نهایی
  20. توهین روزنامه اطلاعات‌ به عزاداران امیرالمؤمنین(ع)/ چرا هيئت نظارت بر مطبوعات به روزنامه وزیر فرهنگ تذکر نمی دهد؟

شنا بین المللی امارات| بالسینی رکورد ملی ۲۰۰ متر پروانه را شکست

شنا بین المللی امارات| بالسینی رکورد ملی ۲۰۰ متر پروانه را شکست
متین بالسینی شناگر جوان تیم شنا ایران رکورد ملی ماده ۲۰۰ متر پروانه را در مسابقات بین المللی شنا امارات جابجا کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ متین بالسینی شناگر جوان تیم ملی ایران که به منظور کسب آمادگی بیشتر برای حضور در مسابقات انتخابی المپیک در رقابت‌های بین المللی شنا امارات شرکت کرده است، صبح امروز(جمعه) موفق شد رکورد ملی ماده ۲۰۰ متر پروانه را پس از ۱۴ ماه بار دیگر جابجا کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

بالسینی در بهمن ماه سال ۹۸ و پیش از شیوع بیماری کرونا موفق شده بود رکورد ماده ۲۰۰ متر پروانه را پس از ۱۱ سال جابجا کند. این شناگر جوان و یکی از امید های کسب سهمیه المپیک امروز بار دیگر موفق شد رکورد این ماده را بهبود بخشد.

,

بالسینی ۲۰۰ متر را در زمان ۲:۰۱٫۶۷ شنا کرد و رکورد جدیدی در این ماده به ثبت رساند.  رکورد پیشین این ماده  ۲:۰۲٫۰۲ بود که به نام بالسینی به ثبت رسیده بود.

,

رکورد شناگران در این مسابقات با توجه به استانداردهای لازم فدراسیون جهای شنا از جمله تاچ پد و نرم افزار ثبت رکورد (میت منیجر) و داوری بین الملی در لیست رکوردهای فینا به ثبت می‌رسد.

,

انتهای پیام/

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه