عضو شورای شهر عنبر آباد خبر داد؛
نارضایتی اهالی شهرک امام خمینی عنبرآباد از عدم روشنایی معابر
عضو شورای شهر عنبر آباد گفت: عدم روشنایی معابر در شهرک امام خمینی عنبرآباد موجب نارضایتی اهالی این شهرک و کاهش امنیت شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سفیرجنوب از کرمان؛ امروزه نورپردازی،تعریف کننده هویت و سیمای شبانه شهر است و طراحی روشنایی شهری نه تنها موضوعی صرفا تزئینی نیست،بلکه روشی در جهت تامین امنیت و آرامش بیشتر محیط است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , سفیرجنوب ,علی چاره عضو شورای شهر گفت: یک سال است که معابر این شهرک از روشنایی برخوردار نیستند و در جلسات چندین بار این مشکل مطرح شده است اما هیچ اقدامی از سوی اداره برق صورت نگرفته است .
,وی افزود: شرکت توزیع ادره برق از زمانی که به شرکت خصوصی واگذار شده است در مسائل کلی شهر همکاری ندارند و به مشکلات مردم رسیدگی نمی کند.
,توکلی ساکن شهرک امام خمینی عنبرآباد با اظهار نارضایتی از عدم روشنایی در این شهرک گفت: عدم روشنایی معابر در این شهرک به معضلی برای مردم و بخصوص ساکنین این شهرک تبدیل شده است.
,وی اظهار کرد: واقعا مسئول دلسوز می خواهد که مشکل روشنایی این شهرک را حل کند ، حتما باید کسی در این معابر موجب حادثه شود تا به فکر حل و رفع مشکل باشیم؟
,همچنین ناگفته نماند که عدم روشنایی در شهرک امام خمینی ، اسباب زحمت برای رانندگانی فراهم آورده که در تاریکی شب ، چندان نمی توانند دست انداز ها و چاله چوله های شهرک را بگیرند.
,انتهای پیام/ه
]
ارسال دیدگاه