logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

مشاور امنیت ملی کاخ سفید اعلام کرد؛

پیشرفت‌هایی در مذاکره با ایران حاصل شده است

پیشرفت‌هایی در مذاکره با ایران حاصل شده است
مشاور امنیت ملی کاخ سفید از حصول پیشرفت‌هایی در زمینه گفتگوهای هسته‌ای وین با ایران خبر داد و در عین حال تأکید کرد اختلافاتی نیز وجود دارند که باید برطرف شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از «سی ان ان»، «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید در گفتگو با «کریستین امانپور» مجری شبکه سی ان ان، از پیشرفت‌های حاصل شده در روند مذاکرات هسته‌ای در وین خبر داد و گفت: مذاکره کنندگان (به تازگی) تازه‌ترین دور از مذاکرات را به پایان رسانده‌اند و این گفتگوها به صورت مستقیم در حال انجام است. یعنی ایالات متحده و ایران در حال حاضر با هم دور یک میز نمی‌نشینند و شرکای ما، قدرت‌های جهانی (۱+۴) با ایرانی‌ها مذاکره می‌کنند و با یکدیگر در خصوص هر دو موضوع اعمال محدودیت‌های هسته‌ای که باید بپذیرند و همینطور رفع تحریم‌های متعاقب این پذیرش، گفتگو کرده و سپس به اتاق دیگر می‌روند و با مذاکره کنندگان آمریکایی گفتگو می‌کنند و این فرآیند ادامه دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

مشاور امنیت ملی کاخ سفید در عین حال تاکید کرد: ما به پیشرفت‌هایی دست یافته‌ایم اما همچنان اختلافاتی وجود دارد که باید حل و فصل شوند. نهایتاً ایالات متحده متعهد است که به توافق هسته‌ای با ایران بر اساس تعهد در برابر تعهد بازگردد؛ این همان چیزی است ما از ابتدای روی کار آمدن این دولت (بایدن) به دنبال آن بوده‌ایم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه