logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

جلسه هماهنگی کادر های فنی تیم های ملی کشتی آزاد نوجوان و جوانان با حضور رئیس فدراسیون برگزار شد

دبیر: کشتی گیران را همانند فرزندان خود بدانید/ بر روی موضوعات اخلاقی و فنی تمرکز کنید+عکس

دبیر: کشتی گیران را همانند فرزندان خود بدانید/ بر روی موضوعات اخلاقی و فنی تمرکز کنید+عکس
جلسه هماهنگی کادرهای فنی تیم های ملی کشتی آزاد نوجوانان و جوانان صبح امروز با حضور رئیس فدراسیون کشتی برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون کشتی، علیرضا دبیر در این نشست به نفرات حاضر گفت: محسن کاوه مدیر فنی تیم های ملی کشتی آزاد سعی کرده است که هماهنگی با هیئت های کشتی مربیانی را برای تیم های ملی درنظر بگیرد که در اردوهای تیم های ملی مثمر ثمر باشند و من از همکاری هیئت های کشتی استان ها در این زمینه قدردانی می کنم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی با اشاره با اینکه قهرمانی در رده های نوجوانان و جوانان مهم نیست، تصریح کرد: موضوعی که در رده های نوجوانان و جوانان مهم است این است بتوانید کشتی گیران را در دو بُعد اخلاقی و فنی آماده کنید.

,

رئیس فدراسیون کشتی با تأکید بر رعایت مسائل اخلاقی، اظهار داشت: اولین گام در این زمینه این است که خود شما بعنوان مربی، تمامی موارد اخلاقی را رعایت کنید، به آن اعتقاد داشته باشید و در اردوها یک الگوی اخلاقی برای کشتی گیر خود باشید، تا آن ها نیز موارد اخلاقی را رعایت کنند و این موضوع که این کشتی گیران نسل بعدی تیم های ملی را می سازند و باید انسان هایی با اخلاق و منش پهلوانی باشند از همه چیز مهمتر است.

,

دبیر در مورد مسائل فنی گفت: به دنبال قهرمانی تیم های نوجوانان و جوانان نباشید، به دنبال آن باشید که بتوانید تیم بزرگسالان را قوی کنید و برای ارتقاء فنی رده های پایه وقت بگذارید و تمام تلاش خود را بکنید.

,

وی ادامه داد: هر کشتی گیر نوجوانی که می بینید وزن کم می کند به یک وزن بالاتر ببرید چراکه اینکار خدمت به کشتی کشور است.

,

رئیس فدراسیون کشتی در پایان خاطرنشان کرد: هر کاری که برای فرزندان خود می خواهید انجام دهید، برای کشتی گیران انجام دهید و آنان را همانند فرزندان خود بدانید.

,

, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه