رئیس اداره صمت دلفان:
۱۵۵ واحد صنفی متخلف در دلفان پلمب شد
رضایی گفت: ۱۵۵ واحد صنفی متخلف دلفان از ابتدای سال تاکنون به دلیل نقض محدودیتهای کرونایی شناسایی و پلمب شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا رضایی در گفتوگو با خبرنگار سفیرافلاک، اظهار داشت: ۸۰ درصد واحدهای صنفی دلفان باوجود خسارتهای مالی، محدودیتهای کرونایی را رعایت و ستاد مدیریت شهرستان را برای تعطیلی بازار همراهی کردهاند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک، ,وی افزود: باوجود اعلام تعطیلی بازار، اما برخی اصناف فعال و مردم نیز بدون توجه به خطر کرونا همچنان در مراکز خرید حضور داشتند که با تشدید نظارتها، نسبت به این تخلفات برخورد شد.
,رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت دلفان با اشاره به اینکه شش هزار واحد صنفی زیر نظر ۱۲ اتحادیه اصناف این شهرستان فعالیت دارند، عنوان کرد: نماینده فرمانداری، بازرسان صمت، شبکه بهداشت، نیروی انتظامی، شهرداری و هلالاحمر، روزانه بیش از ۱۲۰ واحد صنفی را بازرسی و با متخلفان برخورد میکنند.
,وی تصریح کرد: در حال حاضر فعالیت تمامی مشاغل مختلف بهجز گروه شغلی یک در این شهرستان ممنوع است و در راستای حفظ سلامت شهروندان و بر اساس مصوبات ستاد کرونا، با متخلفانی که به قانون تمکین نکرده و اقدام به بازگشایی واحدهای صنفی خودنمایند، برخورد جدی صورت خواهد گرفت.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه