برای پیشبرد اهداف باید همدل و هم جهت بود
مجمع سالانه شورای عالی قشر سازمان بسیج جامعه پزشکی بیان کرد: تفکر و پشتوانه بسیجی، او را به موفقیت رسانده است و بسیجی باید انتقاد پذیر باشد و بسیجیان، برای پیشبرد اهداف،باید همدل و هم جهت باشند[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابه نقل از شهدشفا: در مجمع سالانه شورای عالی قشر سازمان بسیج جامعه پزشکی که توسط این سازمان برگزار گردید، رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی، ریاست دانشگاه علوم پزشکی ،مسئولین بهداشت و درمان ،نیروهای مسلح و معاونتهای بهداشتی شرکت داشتند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,,
کریم ادامه داد: با شروع جنگ، روزی که بسیج بوجودآمد، با تفکر ایثار، شهادت، تلاش و کار خالصانه پا به عرصه گذاشت، ما نیز باید این تفکر بسیجی رابازبینی کنیم و در خودمان ادامه بدهیم.
,رئیس دانشگاه علوم پزشکی اظهار داشت: یکی دیگر از داشته های بسیجی وجود پشتوانه است که مقام معظم رهبری و مقدسات و مردم هستند که باید این مقدسات را پاس بداریم.
,وی ادامه داد: در شرایط کنونی، اصلی که مهم است و باید بدان دقت ویژه داشت، بحث بصیرت افزایی است، با دیدی قوی باید بدانیم که در اطراف ما چه می گذرد و چه خطراتی وجود دارد و در کشورهای منطقه چا اتفاقاتی رخ می دهد و نباید یک لحظه غافل گردیم.
,کریم تصریح کرد: امروزه دشمن از لحاظ نظامی کم آورده است و می خواهد به سمت بیوتروریسم پیش رود، باید تجهیز شویم و اشتباه نکنیم.
,وی ادامه داد: یکی از راهکارها که باعث می شود ما با قدرت پیش برویم، اقتصاد مقاومتی است که از فرمایشات مقام معظم رهبری است شاید از لحاظ مادی محدود باشیم اما از لحاظ غیر مادی بی نهایت هستیم و با نیروی عقل، منطق، تلاش و ایدئولوژی می توانیم در این راه موفق باشیم.
,کریم گفت: اکنون عرصه تلاش است و وقت همدلی است نباید به هر دلیلی یکدیگر را دفع کنیم همه باید انرژی خود را صرف کنیم تا یکدل و هماهنگ تا اهداف نظام جمهوری اسلامی را پیش ببریم.
,وی افزود: اولین مرحله ورود به بسیج، پالایش درون است، بسیج جایگاه مقدسی دارد، برای قداستش خونها ریخته شده است، بسیج بنگاه نیست ولی اگر بنگاهی باشد، بنگاه ایثار و شهادت و از خود گذشتگی است.
,رئیس دانشگاه بیان کرد: کسی که وارد بسیج می شود باید دید انتقاد پذیر داشته باشد و هدفمند باشد و بداند که بدنبال چیست و بر اساس آن حرکت کند.
,انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه