مدیر شبکه بهداشت فریدونشهر خبر داد؛
پوشش ۷۳ درصدی تزریق واکسن کرونا به اقشار آسیبپذیر در فریدونشهر
جامعه هدف اقشار آسیبپذیر پذیر در اولویت تزریق واکسن کرونا در شهرستان دو هزار و ۴۲ نفر است که تاکنون به یکهزار و ۴۴۳ نفر دست کم یک مرحله واکسن کرونا تزریق شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان فریدونشهر در گفتگو با خبرنگار صاحب نیوز از تزریق یکهزار و ۴۸۴ دور واکسن کرونا در این شهرستان تاکنون خبر داد.ا
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,افشینمولیانی تصریح کرد: مطابق ابلاغ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر اساس سند ملی واکسیناسیون ملی علیه بیماری کووید ۱۹، کادر بهداشت و درمان، جانبازان شیمیایی، پاکبانان و غسالان و رانندگان حمل اجساد، افراد دارای بیماریهای خاص و صعبالعلاج، سالمندان بالای ۷۵ سال و معلولین جسمی و حرکتی و ذهنی در اولویت تزریق واکسن بودند که این فرایند با پیشرفت ۷۳ درصدی در این شهرستان پوشش داده شده است.
,وی عنوان کرد: مجموع جامعه هدف این اقشار در شهرستان دو هزار و ۴۲ نفر است که تاکنون به یکهزار و ۴۴۳ نفر دست کم یک مرحله واکسن کرونا تزریق شده است.
,مدیر شبکه بهداشت و درمان فریدونشهر گفت: عمدهترین علت عدم پوشش کامل و صددرصدی اقشار ذکر شده، عدم مراجعه و یا ابتلای ایشان به کرونا بوده است.
,مولیانی افزود: سلامت کادر بهداشت و درمان به عنوان مدافعان و حافظان سلامت جامعه دغدغه ستاد مردمی بود که با پوشش تزریق ۹۲ درصدی در هر دو نوبت انجام شده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه