در خطبه های نماز جمعه آذربایجان غربی مطرح شد
کاندیداهای ریاست جمهوری از تخریب پرهیز کنند/ نتیجه مقاومت، پیروزی بر دشمنان و استکبار است
آیین عبادی سیاسی نماز جمعه در شهرستانهای آذربایجان غربی برگزار و مطالبی درباره مباحث روز مطرح شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اروم نیوز، آیین عبادی سیاسی نماز جمعه در سراسر شهرستانها و بخشهای آذربایجان غربی برگزار و ائمه جمعه مطالبی را درباره مباحث روز مطرح کردند که به شرح ذیل است:
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,کاندیداهای ریاست جمهوری از تخریب پرهیز کنند
, کاندیداهای ریاست جمهوری از تخریب پرهیز کنند, کاندیداهای ریاست جمهوری از تخریب پرهیز کنند,حجت الاسلام سید مهدی قریشی در خطبه های نماز جمعه این هفته ارومیه افزود: ما در روز قیامت نسبت به جامعه خود مسئول هستیم و باید با قدرت در راستای خدمت به مردم تلاش کنیم.
,وی ادامه داد: بیش از ۹۰درصد مدیریت کشور در اختیار قوه مجریه است باید با اگاهی فرد اصلح ودرست را که توانایی حل مشکلات داخلی و مدیریت روابط داخلی وخارجی را دارد، انتخاب کنیم.
,نماینده ولی فقیه در آذربایجانغربی و امام جمعه ارومیه با اشاره به روز جمعیت بیان کرد: قدرت ملی و اقتدار یک کشور به نیروی انسانی و جوان آن وابسته است مجلس باید با تصویب سیاست های تشویقی و دولت باحمایت از آن تلاش کند از بحران کاهش رشد جمعیتی که گریبان گیر آن هستیم عبور کنیم.
,حجتالاسلام والمسلمین قریشی اظهار داشت: در روزهای گذشته رژیم صهیونیست هر چه در توان داشت بر مردم فلسطین اعمال کرد و امروز شاهد آن هستیم که مقاومت و توسل به خدا جواب داد و مستضعفان بر مستکبران پیروز شدند.
,وی با اشاره به سالگرد مرحوم حسنی و با تاکید بر اینکه این مجاهد نستوه نماد مبارزه، مقاومت و ولایت مداری بود، اظهار کرد: مرحوم حسنی یک شخصیت ملی است نباید بگزاریم از شخصیت ایسان افرادی مصادره به مطلوب کرده و برعلیه نظام و ولایت استفاده کنند.
,نتیجه مقاومت، پیروزی بر دشمنان و استکبار است
, نتیجه مقاومت، پیروزی بر دشمنان و استکبار است, نتیجه مقاومت، پیروزی بر دشمنان و استکبار است,حجتالاسلام و المسلمین عادل گل حسینی در خطبه های نماز جمعه این هفته میاندوآب با اشاره به پیروزی مقاومت مردم مظلوم فلسطین و غزه، اظهار کرد: امروز نتیجه مقاومت و روحیه ایثار و شهادت را در فلسطین شاهد هستیم.
,امامجمعه موقت میاندوآب افزود: مقاومت همیشه پیروز بوده است و فتح خرمشهر و پیروزی امروز مقاومت در فلسطین و غزه نیز در نتیجه همین روحیه ایثار وشهادت و مقاومت و ایستادگی بوده است.
,وی در ادامه با تاکید بر حضور و مشارکت حداکثری در انتخابات ۱۴۰۰، گفت: انتخابات ریاست جمهوری و شورای شهر در خرداد ماه یکی از روزهای سرنوشت ساز است که همه باید با حضور هوشمندانه و گسترده دشمنان را مایوس سازیم.
,گل حسینی با بیان اینکه در انتخابات سرنوشت و آینده کشور و شهر خود را رقم می زنیم، تصریح کرد:نباید غفلت کرده و باید حضور پرشور و انتخاب هوشمندانه و آگاهانه داشته باشیم.
,امام جمعه موقت میاندوآب هم چنین به مذاکرات ایران اشاره کرد و گفت:باید از موضع قدرت صحبت کرد و این را در نظر داشت که تنها با صحبت از موضع قدرت می توان دشمن را عقب راند همچنانکه موشک های قاسم مقاومت در فلسطین، وضعیت و معادلات را تغییر دادند.
,مشارکت حداکثری در انتخابات موجب اقتدار نظام است
, مشارکت حداکثری در انتخابات موجب اقتدار نظام است, مشارکت حداکثری در انتخابات موجب اقتدار نظام است,حجت الاسلام و المسلمین وحید طالبی ظهر امروز در خطبه های نماز جمعه پلدشت با اشاره به سوم خرداد سالروز آزاد سازی خرمشهر گفت: حضرت امام خمینى(ره) فرموده اند: ما نباید فتح هاى بزرگ مثل فتح خرمشهر را از یاد ببریم که دشمن با همه تجهیزات در سنگرهاى بسیار محکم با عده و عدد بسیار، کمین کرده بود، در مقابل عدهاى از سلحشوران متعهد اسلام، از بیابانِ باز به آنان تاخته و خداوند آنچنان رعب و وحشت را بر دشمنان ما غلبه داد که با اسارت هزاران نظامى و غنیمتهاى بسیار، باقیمانده اشرار با فضاحت تمام رو به فرار گذاشته و شهرها را رها کردند. رزمندگان عزیز ما نباید این پیروزى معجزه آسا را جز با مددهاى الهى ببینند.
,امام جمعه پلدشت تصریح کرد: دشمن تمام تلاش خود را بکار گرفته تا ایمان، ایثار، همبستگى و همدلى ما را بگیرد باید به این موضوع آگاه بود و با بصیرت اقدام کرد.
,وی با اشاره به کابوس دائمی صهیونیست ها اظهار کرد: در دفاع مقدس و هماهنگ، مجموعه ای از اولین های شگفتی ساز از قبیل پرتاب حجم بی سابقه ای از موشک ها به سرزمینهای اشغالی به وجود آمد.
,امام جمعه پلدشت افزود: در طول جنگ ۲۲ روزه ۴۰۹ راکت و موشک پرتاپ شد اما امروزه فقط در ۲۰دقیقه اول حملات مقاومت ۳۰۰موشک و راکت پرتاب گردید.
,طالبی با اشاره به بیانیه گام دوم و مبناى تحول خواهى و تحول آفرینى گفت: مقصود ما از تحوّل، ایجاد یک حرکت جهشى و جهادى است در همه بخش ها است، به طور خلاصه حفظ و تقویت اصول و خطوط اساسى انقلاب و نوآورى در شیوه ها و روش ها و کارکردها.
,وی با اشاره به حضور و مشارکت حداکثرى در انتخابات؛ بارزترین شاخص «وحدت کلمه» است، اظهار کرد: با توجه به اهمیت حیاتى انتخابات و تأثیر شگرف آن بر تمام مؤلفه هاى حیاتى کشور عزیزمان ایران اعم از عزت ملى، امنیت ملى، اقتدار ملى، پیشرفت اقتصادى و در یک کلام «ایران قوى»، مى توان با صراحت گفت اصلی ترین و بارزترین تجلى رمزِ پیروزى وحدت کلمه، حضور و مشارکت حداکثری در انتخابات است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه