اخبار داغ

قالیباف در صحن علنی مجلس:

سنت‌های الهی رمز پیروزی مردم غزه و فلسطین بود

سنت‌های الهی رمز پیروزی مردم غزه و فلسطین بود
رئیس مجلس شورای اسلامی تکیه بر مردم و سنت‌های الهی را رمز پیروزی مردم غزه و فلسطین خواند و گفت: در دهه ۶۰ میلادی، کشورهای عربی پنج روز هم نتوانستند در برابر رژیم صهیونیستی مقاومت کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدباقر قالیباف در جلسه علنی روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی پیروزی مقاومت اسلامی در فلسطین اشغالی و غزه را تبریک گفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تبریک,

وی تأکید کرد: پیروزی مقاومت نشان داد که اگر امت اسلامی در سایه وحدت، یگانگی، همبستگی و مبتنی بر سنت‌های الهی گام بردارد و بر مردم تکیه کند، می‌تواند در مقابل رژیم اشغالگر نسل‌کش جنایتکار با همه تجهیزات پیروز شود.

, مبتنی بر, در مقابل,

رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: مردم غزه در محاصره کامل بودند و علی‌رغم همه مشکلات توانستند بر رژیم صهیونیستی پیروز شوند.

,

قالیباف، تکیه بر مردم و سنت‌های الهی را رمز پیروزی مردم غزه و فلسطین خواند و گفت: در دهه ۶۰ میلادی، کشورهای عربی پنج روز هم نتوانستند در برابر رژیم صهیونیستی مقاومت کنند اما امروز مردم غزه بیش از ۱۰ روز در برابر رژیم صهیونیستی مقاومت کردند و به پیروزی رسیدند.

,

 

,

انتهای پیام/ک

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه