اخبار داغ
  1. تنش‌های تجاری ترامپ قیمت انس جهانی طلا را صعودی کرد
  2. گیشه سینمای ایران در سومین هفته فروردین ۱۴۰۴؛ «دایناسور» همچنان صدرنشین
  3. وزارت بهداشت نباید مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی را لغو کند
  4. هشدار رئیس مجلس در خصوص بحران مسکن و معیشت خانواده‌ها/ فشار مضاعف بر دوش مستأجران
  5. نفوذ در سیستم اطلاع رسانی دولت یا کار نابلدی!/ آیا جریانی خاص سکان اطلاع رسانی در دولت چهاردهم را به دست گرفته است؟
  6. تراکتور بر رده بیست‌ویک آسیا/ صدرنشین ایران؛ برترین تیم ایرانی جهان
  7. هفته سرنوشت‌ساز فوتبال ملی؛ در انتظار معرفی سرمربی تیم فوتبال امید
  8. لیگ برتر فوتبال| فولاد انتقام گرفت/ استقلالِ بوژیوویچ؛ هیچِ هیچِ هیچ!
  9. سرلشکر سلامی: شهید صیادشیرازی یک فرمانده کامل بود و الگویی برای ماست
  10. آرایش های نظامی منطقه نشان دهنده قدرت و اقتدار نیروهای مسلح است
  11. صیادِ دل‌ها، فرمانده‌ی بی‌مرز/ روایتی از زندگی تا پرواز
  12. آغاز خاموشی‌های برقی، زودتر از سال‌های گذشته/ چالش‌ها و راهکارها
  13. مجمع تشخیص مصلحت هفته آینده CFT و پالرمو را بررسی می‌کند
  14. ارز واردات خودرو مجدداً به ۳ میلیارد دلار افزایش یافت
  15. حل مشکلات کشور در گرو تحقق شعار سال است
  16. دانشمندان ما را ترور می‌کنند که جلوی پیشرفت ما را بگیرند
  17. یک جریان شناخته شده تلاش می کند سیستم اطلاع رسانی دولت را در دست بگیرد/ انتقام خون شهید سلیمانی مطالبه رهبری است نه روزنامه کیهان!
  18. بازدید پزشکیان از نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته‌ای کشور
  19. لزوم همکاری مشترک‌ شهرداری و سپاه تهران بزرگ برای حل مشکلات پایتخت
  20. مذاکرات مسقط آزمون سنجش جدیت آمریکاست

از نظر سطحی در بخش متوسط رو به پایین هستیم؛

واعظی: کسب سهمیه بیشتر توسط تیر و کمان دور از دسترس است/ سرمربی تیم‌ ملی با حذف برترین بازیکن خودزنی کرد

واعظی: کسب سهمیه بیشتر توسط تیر و کمان دور از دسترس است/ سرمربی تیم‌ ملی با حذف برترین بازیکن خودزنی کرد
ملی پوش سابق تیر و کمان گفت: شانس بسیار کمی برای تیم ملی تیر و کمان در مسابقات کسب سهمیه المپیک برای رزرو بلیت توکیو قائل هستم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الله واعظی ملی پوش سابق تیم ملی تیر و کمان درباره مسابقات کسب سهمیه المپیک در فرانسه اظهار داشت: ویروس کرونا شرایط مطلوبی برای ورزش فراهم نکرد و طی این مدت که قهرمانان کشورهای دیگر را رصد کردیم دیدیم آن‌ها خود را برای المپیک ۲۰۲۰ آماده می کنند و  روی نتایج مسابقات به خصوص فرانسه تمرکز کرده اند. این رقابت‌ها  بسیار برای ورزشکاران مهم است. شانس برای کسب سهمیه  ایران همچنان هست اما با نتایجی که در رقابت‌های سوئیس گرفتیم، این شانس کم است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
او افزود: البته همه چیز به شرایط روحی و روانی بازیکنان بستگی دارد که در مسابقات فرانسه سهمیه بگیرند اما شرایط به گونه ای است که ابن اتفاق دور از دسترس است. گرچه امیدواریم این اتفاق بیفتد تا پرقدرت در المپیک حضور پیدا کنیم.
,
 
,
واعظی درباره حضور تیم‌های حاضر در رقابت های کسب سهمیه فرانسه بیان کرد: در بخش تیمی هم تیم های مختلف حضور دارند و ما از نظر سطحی در بخش متوسط رو به پایین هستیم. باید در رقابت های قبلی کار را برای کسب سهمیه تمام می کردیم بنابراین در فرانسه شرایط برای همه یکسان است و حتی رسیدن به المپیک سخت تصور می شود. حضور تیم های قوی کمتر از متوسط و ضعیف است و همین تیم ها برای کسب مدال ما  مشکل‌ساز هستند. تیم‌ها واقعا آماده هستند و در سوئیس این امر را نشان دادند.
,
 
,
واعظی که با رادیو ورزش گفتگو می‌کرد، اضافه کرد: در بخش آقایان رکوردها در سوئیس بد نبود اما در بانوان مناسب نبود که ان‌شاالله در آینده بتوانند بهتر شوند. در المپیک ریو شرایط مناسبی هم نداشتیم. این اتفاقات ناشی از بی تدبیری فدراسیون با حضور سرمربی خارجی و زد و بند با او در رقابت های  ترکیه شد. حالا اتفاقات جدیدی در فدراسیون در حال انجام است که یکی از آن‌ها حذف نفرات مختلف است. من سرمربی تیم ملی جانبازان و معلولین و تیم ملی بودم و تجربه ام کم نیستم‌ و می دانم‌ چه می‌گویم. این اتفاقات در نهایت منجر به خودزنی سرمربی تیم‌ملی و حذف یکی از بهترین بازیکنان شد.
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه