امام جمعه شهرستان دره شهر:

تیم مذاکره کننده هسته ای باید عاشورایی مذاکره کند

تیم مذاکره کننده هسته ای باید عاشورایی مذاکره کند
امام جمعه دره شهر گفت: دشمن اگر این قاطعیت را در ملّت ایران نبیند قدم به قدم جلو می آید و هر روز خواست های نامعقول بیشتری را مطرح می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا حجت الاسلام والمسلمین "محمد جواد قنبربیگی" در گفتگو با خبرنگار سیمره خبر اظهار داشت: امام حسین (ع) هنگامى که در برابر منطق ، درایت ، خیرخواهى ، مهر، مسالمت و مداراى خویش باز هم آن پاسخ زورمدارانه را شنید به خداى سوگند خوردند که ذرّه اى به خواسته هاى ظالمانه و زورگویانه آنان جواب مثبت ندهند،این نشانگر قاطعیت وشهامت بی نظیر ایشان بود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

وی با بیان اینکه تیم مذاکره کننده هسته ای باید عاشورایی مذاکره کند ،افزود:اگردولت ما مانند همیشه با قاطعیت وشهامت تام درمذاکرات شرکت نماید ،بدون شک ملت ایران پیروز مذاکرات خواهد بود.

,

امام جمعه دره شهر تصریح کرد: دشمن اگر این قاطعیت را درملّت ایران نبیند قدم به قدم جلو می آید وهر روز خواست های نامعقول بیشتری را مطرح می کند.

,

حجت الاسلام قنبر بیگی خاطر نشان کرد:مذاکرات فرصت طلایی برای ملت ایران است تا عزت پایداری و مقاومت خود را در مقابل استکبار به نمایش بگذارند.

,

وی افزود:باید مذاکرات به گونه‌ای مدیریت شود که خط قرمز نظام رعایت شود. اگر بخواهیم با رفع تحریم‌ها به بهبود اقتصاد دل ببندیم درست نیست.

,

نماینده ولی فقیه در شهرستان دره شهراز مردم ولایتمدار و عاشورایی  بخاطر با شکوه برگزار کردن مراسمات تاسوعا وعاشورا تقدیر کرد افزود: مردم دره شهر  سنّت حسنه ای را از خودشان به یادگار گذاشتید تا در سالهای آینده با صلابت بیشتری این کار را ادامه  دهند.

,

 

,

پایان پیام//ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه