با حضور مولفین و پیشکسوتان کتاب؛
از سه عنوان کتاب انتشارات سورمه رفسنجان رونمایی شد
طی مراسمی با حضور مولفین و پیشکسوتان کتاب از سه عنوان کتاب مولفین رفسنجان رونمایی شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خانه خشتی از کرمان؛ طی مراسمی با حضور مولفین و پیشکسوتان کتاب از سه عنوان کتاب “داستان های شهر الفبا”، “علم منطق” و “سال های خاکستر” از مولفین رفسنجان رونمایی شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خانه خشتی,در این مراسم که در محل سالن شهدای دانش آموز آموزش و پرورش برگزار شد، حمید ملانوری فرماندار رفسنجان فرهنگ کتابخوانی را از ضعیف ترین فرهنگ ها در کشور عنوان کرد و گفت: آمارها نشان می دهد میزان ساعت مطالعه در کشور ما پایین است درحالی که پایه و اساس جامعه ما فرهنگی است.
,وی رشد و پیشرفت هر جامعه ای را در گرو علم و مطالعه عمیق بیان کرد و افزود: باید طرحی نو دراندازیم تا مطالعه و کتابخوانی در کشور ما به عادت تبدیل شود و در سبد کالای زندگی ما قرار گیرد.
,ملانوری کتاب را منبع نور، هدایت و روشنایی دانست و اظهار داشت: باید در کنار امکانات سخت افزاری و نرم افزاری و در فضای مجازی خودمان را به مطالعه عادت دهیم تا کتابخانه هایمان مملو از جمعیت باشد و جامعه ای پویا و اهل بینش داشته باشیم.
,انتهای پیام/ه
]
ارسال دیدگاه