نماینده هشترود و چاراویماق در مجلس:

دولت در معرفی وزیر علوم دقت بیشتری داشته باشد

دولت در معرفی وزیر علوم دقت بیشتری داشته باشد
غلامحسین شیری گفت: بهتر است دولت با بررسی دقیق تر، گزینه مناسبی برای این وزارتخانه معرفی کند چراکه تعلل در آن به نفع کشور نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، غلامحسین شیری در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار پیک هشترود در مورد جلسه رای اعتماد به گزینه دولت برای وزارت علوم و عدم رای مجلس به دانش آشتیانی گفت: مجلس مجموعه ای از نخبگان ملت هاست و عالم به همه قضایاست و هرشخصی که از شاخص های لازم برخوردار نباشد نمایندگان مردم به وی رای نخواهد داد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, پیک هشترود,

نماینده هشترود و چاراویماق در مجلس افزود: دولت باید هماهنگی لازم با مجلس را داشته باشد تا بتواند نقطه نظر نمایندگان را نیز تامین کند.

,

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار کرد: مهلت سرپرستی وزارت علوم تا ۲۹ آبان است و برای ادامه سرپرستی آن، دولت به حکم حکومتی نیاز دارد.

,

وی تاکید است: بهتر است دولت با بررسی دقیق تر گزینه مناسبی برای این وزارتخانه معرفی کند چراکه تعلل در آن به نفع کشور نیست.

,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه