اجرای 120 برنامه برای گرامیداشت هفته بسیج در سردشت

اجرای 120 برنامه برای گرامیداشت هفته بسیج در سردشت
فرمانده سپاه سردشت از اجرای 120 برنامه برای گرامی داشت هفته بسیج خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلفت از اذربایجان غربی؛ سردار دلاور رنجبرزاده هفته بسیج را یادآور فداکاری ها و رشادت های رزمندگان اسلام یادآور شد و گفت: آنان بر خاک افتاده اند که ما بر خاک نیافتیم و خون پاک خود را برای آسایش و امنیت پایدار و پیشرفت کشورمان هدیه کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلفت,

وی همچنین به برنامه های گرامی داشت هفته بسیج اشاره کرد و افزود: در سردشت 120 ریز برنامه در زمینه های مختلف فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و قرآنی تدارک دیده شده است که همزمان با گرامی داشت هفته بسیج در نقاط مختلف شهرستان و در مدارس اجرا می شود.

,

وی تصریح کرد: اهمیت این برنامه ها ارائه ویزیت رایگان در مراکز درمانی، برپایی نمایشگاه، برگزاری کوهپیمایی، برگزاری نشست های روشنگری ماهواره و آسیب های آن، ویژه برنامه هفته بسیج، یادواره های شهدا در سطح شهرستان، نشست بصیرتی و تربیتی، اجتماع بزرگ بسیجیان، اعزام اکیب های پزشکی و ویزیت رایگان به مناطق محروم، عطر افشانی مزار شهدا و محافل انس با قران از جمله برنامه های گرامیداشت هفته بسیج هستند.

,

انتهای پیام/ه

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه