logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

کارگاه «یک قرن هنرهای تجسمی ایران» برگزار می‌شود

کارگاه «یک قرن هنرهای تجسمی ایران» برگزار می‌شود
نخستین دوره کارگاه پژوهشی-تاریخی«یک قرن هنرهای تجسمی ایران» تابستان ۱۴۰۰ برگزار می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کارگاه «یک قرن هنرهای تجسمی ایران» قرار است در ۴۰ جلسه به بررسی تجربه‌ها، جریان‌ها و چهره‌های شاخص یک قرن هنرهای تجسمی ایران بپردازد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

در دوره اول که مشتمل بر ۱۰ جلسه خواهد بود، علیرضا سمیع‌آذر، محمود افتخاری، محمدرضا مریدی، علی اصغر میرزایی مهر و حسن موریزی‌نژاد، نگاهی به تحولات هنر ایران در سده چهاردهم خواهند داشت.

,

شرکت‌کنندگان در دوره اول، ابتدا نگاهی تحلیلی به زمینه‌های اجتماعی و نهادی مؤثر بر هنر ایران از اواخر دوره قاجار تا حال حاضر خواهند داشت و در ادامه مباحثی چون فرازها و فرودهای هنر ایران در سده چهاردهم، جریان هنر سیاسی در ایران و ایدئولوژیک شدن هنر در بستر تحولات انقلاب و سال‌های جنگ، هنر دوره قاجار و هنرمندان آن، مکتب کمال‌الملک، مدرسه صنایع مستظرفه و هنرمندان آن، مکتب نگارگری جدید، مدرسه صنایع قدیمه و هنرمندان آن، ورود مدرنیسم به ایران و جریان سقاخانه ارائه خواهد شد.

,

در دوره‌های دوم، سوم و چهارم نیز مباحثی چون هنرمندان جریان سقاخانه، پیشگامان نقاشی-خط، موج نقاشی- خط بعد از انقلاب، طبیعت‌گرایی در نقاشی نوگرای ایران، جهان اشیا و طبیعت بی‌جان، رئالیسم و رئالیسم سوسیالیستی و اکسپرسیونیسم، پیشگامان هنر نوگرای ایران، مروری بر عکاسی ایران تا حال حاضر، پیشگامان هنر گرافیک و تصویرسازی مدرن، گفتمان جهانی شدن و زمینه‌های اجتماعی و توسعه نهادی هنر در دهه‌های ۸۰ و ۹۰، هنر معاصر، رویکردها و رسانه‌های نوین، گرایش‌های نوین در نقاشی معاصر (نئواکسپرسیونیسم، پاپ و نئو پاپ، سوررئالیسم، انتزاعی، مفهومی)، مجسمه‌سازی معاصر، چهره‌های شاخص و رویکردها، عکاسی مفهومی و فتوآرت، هنر چیدمان، هنرمندان و رویکردهای شاخص، پرفورمنس آرت، هنرمندان و رویکردهای شاخص، ویدئو آرت، هنرمندان و رویکردهای شاخص، گرایش‌های فمینیستی در هنر معاصر، هنرمندان دیاسپورا (هنرمندان در تبعید یا مهاجر) و … برای مخاطبان ارائه خواهد شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه