نماینده مردم سرپل ذهاب، قصرشیرین و گیلانغرب در مجلس شورای اسلامی:
رویکرد آیت الله رئیسی به عنوان رئیسجمهور توجه به مناطق محروم است
شهریار حیدری گفت: رویکرد آقای رئیسی به عنوان رئیسجمهور توجه به مناطق محروم است و انتظار هم از رئیسجمهور منتخب ایران اسلامی است که توجه ویژه داشته باشند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شهریار حیدری در گفتگو با خبرنگار بازی دراز، با اشاره به برگزاری انتخابات اظهار داشت: انتخابات ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۰ در شرایطی که ویروس کرونا به شدت در بین مردم اثر گذار بود و همچنین لابی مخالفین و معاندین علیه کشور ایران اسلامی برگزار شد، در واقع با هوشیاری و بینش و آگاهی مردم ایران و تدابیر حکیمانه مقام معظم رهبری برگ زرین دیگری در تاریخ جمهوری اسلامی رقم زدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازی دراز,نماینده مردم حوزه سرپل ذهاب قصرشیرین گیلانغرب در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مردم با حضور خود در روز انتخابات افتخاری برای ملت ایران اسلامی در دنیا شدند و به خاطر وفاداری به حاکمیت حضور پررنگ پرشور همراه با شعور داشتند و در این راستا از تکتک آحاد مردم تقدیر و تشکر دارم.
,وی ضمن ابراز خرسندی از انتخاب جناب آقای دکتر رئیسی بعنوان رئیس جمهور نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گفت: استان کرمانشاه دارای قابلیت های بسیار زیادی است ولی در کمال تاسف محرومیتهای زیادی هم دارد رویکرد آقای رئیسی به عنوان رئیسجمهور توجه به مناطق محروم است و انتظار هم از رئیسجمهور منتخب ایران اسلامی است که توجه ویژه داشته باشند.
,حیدری با بیان اینکه شوراها در نوع خود نهاد پارلمانی است که توسط مردم انتخاب می شوند، گفت: از کسانی که احساس تکلیف کردند و در کاندید شوراهای اسلامی شهر و روستا شرکت کردند و از همه کسانی که در این صحنه رقابتی شرکت کردند و تایید شدند کمال تشکر را دارم که برابر با تکلیف حضور پیدا کردند.
,وی ادامه داد: امیدواریم شوراها با رویکرد انقلابی، با خدمت به مردم منطقه به ویژه شهر و روستاهای سرپل ذهاب در برآوردن انتظارات مردم موثر باشند، از حاشیه ها پرهیز کنند، پاکدستی و خدمت صادقانه بیشائبه و مخلصانه داشته باشند.
,حیدری در پایان گفت: در مجموع حوزه انتخابیه شهرستانهای سرپل ذهاب گیلانغرب قصرشیرین مردم همواره ثابت کردند وفاداری به نظام مقدس جمهوری اسلامی را، همچنان که در دوران هشت سال دفاع مقدس از جان و مال تمام خود برای نظام جمهوری اسلامی ایران گذشتند.
,,
انتهای پیام./
]
ارسال دیدگاه