logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

مدیرکل زندان های خراسان شمالی اعلام کرد

آزادی ۵۴ زندانی خراسان شمالی با همت خیران/ رهایی ۸ زندانی با ضمانت ضامن آهو

آزادی ۵۴ زندانی خراسان شمالی با همت خیران/ رهایی ۸ زندانی با ضمانت ضامن آهو
عبدالرحیم گرجی از آزادسازی ۵۴ زندانی استان طی بهار امسال با همراهی خیران خبر داد و گفت: طی سه ماهه نخست امسال با برگزاری جشن گلریزان و با حضور خیران و مدیران کارخانجات استان ۵۴ زندانی شامل ۵۱ زندانی مرد و سه زندانی زن آزاد شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصراترک، عبدالرحیم گرجی، مدیرکل زندان های خراسان شمالی در نشست خبری با اصحاب رسانه درباره آزادسازی زندانیان اظهار کرد: طی سه ماهه نخست امسال با برگزاری جشن گلریزان و با حضور خیران و مدیران کارخانجات استان ۵۴ زندانی شامل  ۵۱ زندانی مرد و سه زندانی زن آزاد شدند.

گرجی گفت: با توجه به اینکه بدهی این زندانیان آزاد شده هشت میلیارد تومان بود، تسویه بدهی این زندانیان با گذشت شکات به مبلغ شش میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان، تقدیم یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان توسط خیران و ستاد دیه کشور همچنین آورده ای توسط خانواده زندانیان انجام شد.

افزون بر این، وی به روز ولادت امام رضا ( ع ) در ۳۱ خرداد ماه امسال اشاره کرد و گفت: در این روز پرچم اما رضا ( ع ) به زندان بجنورد آورده شد و شش زندانی مرد و دو زندانی زن از جرایم غیر عمد در زندان بجنورد با نذر امام رضا نیز آزاد شدند.

وی همچنین بیان کرد: یک خیر هموطن نیز با سفر به خراسان شمالی ۶۱۵ میلیون تومان را برای آزادسازی ۵۲ زندانی جرایم غیر عمد و جرایم عمد به استان تقدیم کرد.

مدیرکل زندان های خراسان شمالی افزود: این خیر تسویه بدهی زندانیان جرایم عمد را به ندامت آنان از اقدام اشتباه خود مشروط کرده است.

وی افزود: این خیر هموطن اعلام آمادگی کرده است که حمایت خواهم کرد تا آزاد سازی زندانیان استان از ۵۲ نفر به ۷۲ نفر برسد.

در عین حال، وی به همکاری یک خواننده مطرح کشور در جمع آوری کمک های مردم برای آزادسازی زندانیان استان نیز اشاره کرد و گفت: تا به کنون با همراهی این هنرمند ۱۳ نفر از زندانیان استان آزاد شده اند و در هفته جاری و هفته آینده نیز دو نفر دیگر آزاد خواهند شد.

گرجی در خاتمه اظهار کرد: در حال حاضر حدود هزار و ۷۰۰ نفر در زندان های استان زندانی هستند که ۹۷ درصد آنان مرد و سه درصد آنان زن هستند.

وی گفت: ۶۹ درصد از این زندانیان متاهل هستند.

مدیرکل زندان های خراسان شمالی خاطر نشان کرد: ۶۵ درصد از این زندانیان در زمینه مواد مخدر و سرقت مجرم هستند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصراترک,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه