مسئول سازمان بسیج ادارات سپاه کربلا عنوان کرد؛

مدیریت جهادی و احساس مسئولیت لازمه خدمت به مردم

مدیریت جهادی و احساس مسئولیت لازمه خدمت به مردم
مجیدرضا شعبانی داشتن مدیریت جهادی را لازمه خدمت رسانی به مردم دانست و گفت: راه اندازی گروه های جهادی عمومی و تخصصی میز خدمت در عرصه های خدمت رسانی مستلزم، پشتکار و وقت گذاری است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، مجیدرضا شعبانی صبح امروز در اولین جلسه فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج ادارات کل که در استانداری مازندران برگزار شد ضمن گرامیداشت شهدای هفتم تیر و هفته قوه قضاییه،با اشاره به الگوگیری از شهدا در خدمت به مردم، گفت: با روحیه جهادی و بسیجی و همچنین با استفاده از ظرفیت ها همراه با همدلی و هم افزایی می توان به نظام اسلامی و مردم خدمت کرد.

شعبانی داشتن مدیریت جهادی را لازمه خدمت رسانی به مردم دانست و افزود: راه اندازی گروه های جهادی عمومی و تخصصی میز خدمت در عرصه های خدمت رسانی مستلزم، پشتکار و وقت گذاری است.

مسئول سازمان بسیج ادارات و کارمندان سپاه کربلا برنامه محور بودن و ترویج فرهنگ و احیای گفتمان انقلاب را از دیگر لازمه های مدیریت جهادی برشمرد و ادامه داد: داشتن روحیه مطالبه گری و  احیا و توسعه سازمانی، شناسایی و معرفی و بکارگیری نیرو‌های توانمند و جهادی در تراز انقلاب، باعث می شود تا به شعار سال جامه عمل پوشانده شود.

شعبانی به حضور حماسی ملت ایران در انتخابات ریاست جمهوری و شورا‌های اسلامی هم اشاره کرد و یادآور شد: انتخابات 28 خرداد در مطلع گام دوم انقلاب در راستای تشکیل دولت اسلامی و نقش بسیج ادارات در این مسیر بسیاز حایز اهمیت است.

در ادامه خیریانپور معاون امور اقتصادی و فرمانده پایگاه مقاومت بسیج استانداری مازندران نیز به نقش بسیج در عرصه ها یمختلف پرداخت و خاطرنشان کرد:توانمندی های بسیج از جمله نقش بازدارندگی در ابعاد مختلف، پدافند غیرعامل، کمک به تحقق شعار سال با استفاده از بستر‌های قانونی موجود برهمگان مشهود است.

خیریانپور خواستار کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی و دیگر فضا‌های سازمانی شد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه