فرمانده سپاه شوط خبر داد؛
نشست خبری فرمانده سپاه شوط با اعلام برنامه های هفته بسیج
فرمانده سپاه شوط گفت: برنامه های هفته بسیج در قالب 132 عنوان توسط تمام اداره ها، نهادها و حوزه شهری، پایگاه ها ، بسیج محلات و روستایی اجرا می شود[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایسی سوز از اذربایجان غربی؛به مناسبت فرا رسیدن هفته بسیج نشست خبری فرمانده سپاه پاسداران شوط با حضور خبرنگارها برای اعلام برنامه های این هفته برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ایسی سوز,سرگرد مهدی رضوی گفت: سپاه پاسداران شوط به مناسبت فرارسیدن سی و پنجمین سال تاسیس بسیج مستضعفان برنامه هایی را با شعار بسیج مظهر عزم ملی و مدیریت جهادی برگزار می کند، این برنامه ها در قالب 132 عنوان توسط تمام اداره ها، نهادها و حوزه شهری، پایگاه ها ، بسیج محلات و روستایی اجرا می شود که قبلا در شورای اداری فرمانداری هماهنگی های لازم برای اجرا اعلام شده است.
,وی اظهار کرد: در 15 آبان برنامه ای با عنوان یادواره سردار شهید محمد عبدالله پور و 127 شهید شهرستان شوط اجرا شد اما آغاز برنامه های هفته بسیج با حضور بسیجیان در مراسم دعای ندبه واقع در مسجد حضرت علی اکبر (ع) آغازمی شود و در همان روز با حضور سه گردان تجمعی در شهر مرگنلر صورت خواهد گرفت، در سطح شهر شوط 2 ساعت مانده به آغاز خطبه های نماز جمعه، فرماندهی ومسئولین حوزه در مسجد جامع ملاقات مردمی خواهند داشت که در آن جوابگوی آحاد مردم خواهیم بود.
,سپاه پاسداران شوط افزود: برنامه میقات صالحین با حضور 14 حلقه در محل مسجد جامع و یک ساعت مانده به مراسم نماز جمعه اجرا می شود و قبل از آغاز خطبه ها فرماندهی سپاه در حضور نمازگزاران سخنرانی می کند، افتتاح پروژه های محرومیت زدایی و بسیج سازندگی از برنامه هایی است که در آن افتتاح طرح پمپاژ آب به روستاهای سنق وبیانچولی و افتتاح طرح پرورش قارچ را خواهیم داشت.
,رضوی گفت: در سوم آذر اعزام 300 نفر از دانش آموزان دختر را در قالب طرح کاروان راهیان نور به مناطق عملیاتی شمال غرب کشور خواهیم داشت و در 5 آذر با حضور گردان های بیت المقدس، عاشورا و الزهرا و پایگاه های مقاومت تجمع شکوه مقاومت در محل ورزشگاه تختی اجرا می شود که در آن شاهد برنامه های مختلفی از جمله تحویل پرچم استقامت از طرف پدران و خانواده شهدا به یکی از فرماندهان پایگاه ها خواهیم بود.
,وی اظهار کرد: از برنامه های مهم در این هفته سر کشی به خانواده شهدا و رزمنده ها و غبار روبی از مزار شهدا در شوط و مراکز دهستان ها است که در کنار آن تجلیل از فرماندهان سابق پایگاه ها صورت می گیرد و اجرای شامگاه شهدا با حضور یگان های نظامی ،مردم ومسئولین با سخنرانی امام جمعه وفرماندار از دیگر برنامه هایی است که شاهد اجرای آن خواهیم بود.
,انتهای پیام/ه
]
ارسال دیدگاه