logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  2. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  3. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  4. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  5. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  6. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  7. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  8. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  9. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  10. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  11. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  12. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  13. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  14. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  15. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  16. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  17. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  18. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  19. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  20. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی

در اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی صورت گرفت؛

انهدام باند قاچاق سلاح و مهمات در جنوب شرق/ دستگیری اعضای باند قاچاق مواد مخدر به عمق کشور

انهدام باند قاچاق سلاح و مهمات در جنوب شرق/ دستگیری اعضای باند قاچاق مواد مخدر به عمق کشور
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان از انهدام باند قاچاق سلاح و مهمات و پایان قدرت نمائی ۲ سوداگر مرگ در جنوب شرق کشور خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد طاهری، فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان در گفت و گو با عصرهامون بیان کرد: صبح امروز مرحله دیگری از طرح تشدید ارتقای امنیت اجتماعی با هدف مقابله با باندهای قاچاق سلاح و مهمات، برخورد با خرده فروشان و توزیع کنندگان مواد مخدر و به منظور پیشگیری، کنترل و برخورد با مجرمان و هنجار شکنان در زاهدان اجرایی شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,

 
وی ادامه داد: در اجرای این طرح، یک باند قاچاق سلاح و مهمات که از آن سوی مرزها به مرکز استان هدایت می شد، شناسایی و در این رابطه ضمن انهدام این باند، هر ۶ عضو آن دستگیر شدند.
 
طاهری اضافه کرد: از این باند تعداد ۲۳ قبضه کمری، تعداد ۵۰ تیغه خشاب و ۵۳۸ عدد فشنگ از انواع سلاح های جنگی و در بازرسی از مخفیگاه و محل تردد قاچاقچیان ۸۳ کیلو گرم مواد مخدر از نوع حشیش و تریاک، یک دستگاه خودرو و یک دستگاه موتورسیکلت مورد استفاده در  اقدامات مجرمانه آنان نیز کشف شد.
 
دستگیری ۲ سوداگر مرگ در خاش
 
وی در ادامه از دستگیری ۲ سوداگر مرگ و کشف ۵۲۹ کیلو مواد افیونی در سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: تیم های عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر خاش با اشراف اطلاعاتی خود به سرنخ هایی مبنی بر قاچاق محموله سنگین مواد مخدر، از این شهرستان به مرکز کشور دست یافتند.
 
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان افزود: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر عصر روز گذشته اعضای این باند بزرگ قاچاق را که با یک دستگاه پژو ۴۰۵ در حال جابه جایی محموله سنگین مواد مخدر در محور فرعی "خاش" به منطقه "سرجنگل کورین" بودند، شناسایی و آنها را تحت نظر قرار دادند.
 
به گفته وی، در این عملیات هر ۲ قاچاقچی مسلح دستگیر و در بازرسی از خودروی آنها مقدار ۵۲۹ کیلو و ۲۰۰ گرم تریاک به همراه یک قبضه سلاح کلاش با ۲۳ فشنگ جنگی کشف شد.
 
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
, دستگیری ۲ سوداگر مرگ در خاش, دستگیری ۲ سوداگر مرگ در خاش,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه