به همراه تصاویر/

۳۲۰ دانش آموز فومنی به مناطق جنگی جنوب کشور اعزام شدند

۳۲۰ دانش آموز فومنی به مناطق جنگی جنوب کشور اعزام شدند
320 دانش‌آموز فومنی به هشت دستگاه اتوبوس به مناطق جنگی جنوب کشور اعزام شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بهجت نیوز؛ مدیر آموزش و پرورش فومن، از اعزام ۳۲۰دانش آموزان متوسطه دوم دختر فومن به مناطق عملیاتی جنوب کشور خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهجت نیوز,

قربان قربانی با بیان اینکه دانش آموزان دختر متوسطه دوم (دبیرستان) راهی مناطق جنوب و مناطق عملیاتی شدند، اظهار کرد: بالغ به ۳۲۰ نفر از دانش آموزان دختر فومنی به مدت ۵ روز از مناطق بازدید می‌کنند.

,

وی این حرکت را به عنوان حرکتی تربیتی و نگهدارنده ارزش‌های دفاع مقدس دانست و افزود: اگر چه زمان سفر کوتاه است اما آثار آن بر منظومه تعلیم و تربیت ابدی خواهد بود.قربانی خاطر نشان کرد: دانش آموزان اردوهای راهیان نور می‌روند تا فلسفه بوسه امام (ره) به دست و بازوی رزمندگان را بفه‌مند و با بزرگی همت، صدق و اخلاص شهیدانی که نام آن‌ها را شنیده‌اند آشنا شوند و علت عشق برادران و پدرانشان به جبهه را دریابند.

,

EEzam-jonub (2)EEzam-jonub (1)  EEzam-jonub (3) EEzam-jonub (4) EEzam-jonub (5)

, EEzam-jonub (2), EEzam-jonub (2), EEzam-jonub (1), EEzam-jonub (1), EEzam-jonub (3), EEzam-jonub (3), EEzam-jonub (4), EEzam-jonub (4), EEzam-jonub (5), EEzam-jonub (5),

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه