وزارت بهداشت اعلام کرد؛

۲۱ تیرماه؛ ۱۸۲هموطن کرونایی جان باختند/ افزایش چشمگیر ابتلا و فوتی های کرونا در کشور‌

۲۱ تیرماه؛ ۱۸۲هموطن کرونایی جان باختند/ افزایش چشمگیر ابتلا و فوتی های کرونا در کشور‌
بنابر اعلام وزارت بهداشت، طی شبانه روز گذشته ۲۰هزار و ۸۲۹ بیمار جدید کووید۱۹ در کشور شناسایی شدند و متاسفانه ۱۸۲ تن نیز در همین بازه زمانی جان خود را از دست دادند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بنابر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، تا کنون ۴ میلیون و ۹۰۷ هزار و ۵۴۵ نفر دُز اول واکسن کرونا و دو میلیون و ۱۴۹ هزار و ۷۱۲ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۷ میلیون و ۵۷ هزار و ۲۵۷ دُز رسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
از دیروز تا امروز ۲۱ تیرماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۰ هزار و ۸۲۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۲۸۷ نفر از آنها بستری شدند.
,
 
,
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به سه میلیون و ۳۹۴ هزار و ۲۷۹ نفر رسید.
,
 
,
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۸۲ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۸۶ هزار و ۴۱ نفر رسید.
,
 
,
خوشبختانه تا کنون سه میلیون ۴۱ هزار و ۵۴۱ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
,
 
,
سه هزار و ۷۹۰ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
,
 
,
تا کنون ۲۴ میلیون و ۵۹۴ هزار و ۴۲۰ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
,
 
,
در حال حاضر ۱۴۳ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۸۶ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۱۹ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.
,
 
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه