logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج نوشهر اعلام کرد

«کار انقلابی»، بهترین راه مقابله با جنگ ترکیبی دشمن/رسانه‌ها هوشمندانه مطالبه‌گری کنند

«کار انقلابی»، بهترین راه مقابله با جنگ ترکیبی دشمن/رسانه‌ها هوشمندانه مطالبه‌گری کنند
حسین جناسمی کار انقلابی را بهترین راه مقابله با جنگ ترکیبی دشمن در فضای مجازی عنوان کرد و گفت: باید در این حوزه به دنبال ابتکارات و خلاقیت و نوآوری برای حمله به دشمن باشیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، حسین جناسمی عصر امروز در نشست هم اندیشی با اعضای قرارگاه فضای مجازی و بسیج رسانه نوشهر اظهار کرد: فعالیت در بسیج دلی است و در این مسیر دنبال افرادی همانند خودتان باشید که انقلابی و پای کار باشند و امیدتان را از دست ندهید.

وی با اشاره به اهمیت فضای مجازی و دغدغه‌ های فرهنگی گفت: طی سال‌های اخیر در بیانات رهبر انقلاب بارها در خصوص اهمیت فضای مجازی شنیده شده و فرمودند: «اگر من امروز رهبر انقلاب نبودم حتماً مسئول فضای مجازی کشور می‌شدم» و اینکه اهمیت فضای مجازی به اندازه اهمیت انقلاب اسلامی است و اینکه ایشان برای فرهنگ و فضای مجازی دغدغه مند هستند ؛ شما اعضای قرارگاه فضای مجازی باید کار خود را در این حوزه مهم بدانید و با انگیزه و پشتکارتان دغدغه های فرهنگی رفع می شود.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج نوشهر با اشاره به دهه ولایت گفت: امامت و ولایت فقیه و درک حقانیت غدیر مهم است و اهمیت غدیر بیش از اهمیت عاشورا است زیرا اگر غدیر را در آن زمان خوب درک میکردند قطعا عاشورایی نیز به وجود نمی‌آمد و در این رابطه باید حقانیت غدیر را به جامعه و نسل امروز معرفی کنیم تا دیگر عاشورای تکرار نشود.

جناسمی افزود: امروز با جنگ ترکیبی هوشمند دشمن در فضای مجازی روبرو هستیم که با تمام امکانات و تجهیزات از طریق فضای مجازی، ماهواره ها اساس و اعتقادات دین ما را مورد هدف قرار داده اند و نقطه ای عمل میکند و هر نقطه ای ضعف باشد همانجا عمل میکند و تمام تلاش دشمن تغییر ذائقه ها و ذهنیت ها است.

این مسئول ادامه داد: جای ارزش ها و غیر ارزشها ، هنجارها، بایدها و نباید های دینی ما را با تفکرات غربی عوض می کنند و این برای یک جامعه دینی سمّ است و تمام تلاش دشمن این است که بنیاد خانواده یعنی مادر را از بین ببرد.

وی به اعضای قرارگاه فضای مجازی و بسیج رسانه تاکید کرد : باید یک هیئت اندیشه ورز قوی تشکیل دهید، گردان سایبری باید به سمت محلات و خانه به خانه هدایت شود و کار انقلابی انجام شود ، امروز فضای مجازی حاکم بر زندگی مردم شده است و باید در این حوزه به دنبال ابتکارات و خلاقیت و نوآوری برای حمله به دشمن باشیم و با شناسایی نیاز امروز جامعه عمل کنید.

جناسمی خاطر نشان کرد: باید مرجع باشید یعنی سایت و گردان شما به عنوان مرجع در منطقه باشد و در این راستا مطالبه گر باشید و روحیه مطالبه‌گری داشته باشید و لازمه ی مطالبه‌گری این است که تولید محتوا بر اساس سن، فکر و ترکیب جمعیتی، ویژگی های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و بافت جمعیتی شهر داشته باشید و آموزش به افراد انقلابی را هم در راس کار خود قرار دهید و جمعیت وفاداران به انقلاب اسلامی را شکل دهید و به دنبال نیروهای انقلابی باشید.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه