logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

معاون عمرانی استاندار مازندران اعلام کرد؛

افتتاح فاز سوم آبرسانی به شهرهای گروه "الف" مازندران تا ۴ ماه آینده

افتتاح فاز سوم آبرسانی به شهرهای گروه "الف" مازندران تا ۴ ماه آینده
مهدی رازجویان گفت: فاز سوم پروژه آبرسانی به شهرهای گروه الف مازندران به شرط تزریق مالی، که تصفیه حدود ۵۰۰ لیتر بر ثانیه است، می‌تواند ظرف سه تا چهار ماه آینده به بهره‌برداری برسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی رازجویان در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ اظهارکرد: با حضور ویدئوکنفرانسی رئیس جمهور پروژه آبرسانی به شهرهای گروه الف مازندران افتتاح و به بهره برداری رسید.

وی افزود: این پروژه چند سالی بود که آغاز شده بود و از عمر این پروژه نزدیک به یک دهه است که می‌گذشت و به فرجام رسید.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران، خاطرنشان کرد: این تصفیه خانه از سد شهید صالحی، آب وارد تصفیه خانه شده و طبق برنامه ریزی‌هایی که انجام شده است حدود ۱۵۰۰ لیتر بر ثانیه آب در آن تصفیه شده و وارد شبکه می‌کند.

این مسئول ادامه داد: شهرهای بابل، بابلسر، امیرکلا، فریدونکنار و روستاهای اطراف این شهرها از این آب بهره‌مند می‌شوند و مشکلات عدیده آبی این مناطق تا حد زیادی مرتفع می‌شود.

رازجویان بیان کرد: دو فاز از سه فاز این پروژه مهم وارد مدار شد و ۱۰۰۰ لیتر بر ثانیه آب تصفیه شده به شبکه تزریق می‌شود و مشکل آبی شهرهای گروه الف به ویژه در خصوص کم آبی به ویژه در بابل و بابلسر را برطرف می‌کند.

وی عنوان کرد: همزمان با این پروژه، خط انتقال آب از بابلسر و فریدونکنار نیز کلنگ زنی شد، پیمانکار این پروژه نیز انتخاب شد و کار اجرایی آن نیز به زودی آغاز شد و در آینده‌ای نه چندان دور به شرط تامین اعتبار، مردم فریدونکنار نیز از این آب تصفیه شده بهره مند می‌شوند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران، متذکر شد: اگر تزریق مالی این پروژه نیز صورت بگیرد فاز سوم این پروژه نیز که تصفیه حدود ۵۰۰ لیتر بر ثانیه است، می‌تواند ظرف سه تا چهار ماه آینده به بهره برداری رسیده و وارد مدار شود.

این مسئول، گفت: تا این لحظه، برای این پروژه حدود ۴۵۰ میلیارد تومان هزینه شده است؛ اما اگر این اعتبار را بروزرسانی کنیم بالغ بر ۱۵۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است.

رازجویان توضیح داد: از آنجا که این پروژه یک پروژه ملی است و از طریق پروژه‌های ملی تخصیص به آن داده می‌شود، در سفر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به مازندران، تزریق مالی به این پروژه صورت گرفت و در ادامه طی مکاتبه استاندار مازندران به ستاد بحران مبنی بر بحران کم آبی طی دو مرحله نزدیک به ۱۰۰ میلیارد تومان به این پروژه تزریق مالی صورت گرفت و موجب آن شد که این پروژه با سرعت بیشتری دنبال شود و شاهد بهره برداری دو فاز از سه فاز این تصفیه خانه بودیم.

وی اعلام کرد: بنظر می‌رسد با توجه به هزینه نزدیک به ۲۰۰ میلیارد تومانی فاز سوم این پروژه اگر اعتبارات به موقع تامین و تزریق شود، فاز سوم این پروژه نهایتا تا ۴ ماه آینده به بهره برداری خواهد رسید.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران، اضافه کرد: خیلی از اقدامات انجام شده است، ابنیه آماده شده است و با تزریق اعتبار مابقی کار به سرعت انجام می‌گیرد.

این مسئول تصریح کرد: نکته مهمی که وجود دارد و باید مورد توجه قرار گیرد آن است که لوله‌هایی که در حال حاضر جهت انتقال آب در سطح شهرستان‌های استان به ویژه شهرهای با قدمتی نظیر بابل و بابلسر در حال استفاده هستیم، فرسوده است و موجب تلف شدن حجم قابل توجهی آب شرب تصفیه شده می‌شود که نوسازی و تعویض این لوله‌ها ضرورت دارد.

رازجویان مطرح کرد: البته بر این اساس، آب و فاضلاب بابل و بابلسر نیز طرحی را در نظر گرفته‌اند که بتوانند با کمک مشاور، این مشکل را مرتفع کنند تا با ترمیم لوله‌های فرسوده، ضمن جلوگیری از هدر رفت آب، فشار آب نیز به حد مطلوب برسد.

گفتنی است کل خط انتقال از سد البرز تا انتها، حدود ۹۰ کیلومتر با ظرفیت یک هزار و ۵۰۰ لیتر بر ثانیه است که در فاز نخست، ۷۰ کیلومتر از آن با ظرفیت ۱۰۰۰ لیتر بر ثانیه طی روز جاری به بهره برداری رسیده است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه