با نگرانی از شیوع کرونای دلتا؛

بزرگترین افت هفتگی قیمت نفت در چند ماه اخیر ثبت شد

بزرگترین افت هفتگی قیمت نفت در چند ماه اخیر ثبت شد
قیمت نفت خام در پایان معاملات روز جمعه تحت تأثیر افزایش نگرانی‌ها از شیوع کرونای دلتا در جهان و کاهش تقاضای سوخت سقوط کرد تا بدترین افت هفتگی در چندین ماه اخیر ثبت شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، قیمت نفت خام در پایان معاملات روز جمعه (بامداد شنبه به وقت تهران) تحت تأثیر افزایش نگرانی‌ها از شیوع کرونای دلتا در جهان و کاهش تقاضای سوخت سقوط کرد تا بدترین افت هفتگی در چندین ماه اخیر ثبت شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام برنت، بنچ‌مارک بین‌المللی قیمت نفت، ۰.۸ درصد افت کرد و به ۷۰.۷۰ دلار رسید.
,
 
,
قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام آمریکا هم ۱.۲ درصد سقوط کرد و به ۶۸.۲۸ دلار بازگشت.
,
 
,
این هفته قیمت نفت خام برنت ۶ درصد سقوط کرد و نفت خام آمریکا هم با سقوط ۷ درصدی روبرو شد. این بدترین سقوط هفتگی قیمت نفت آمریکا در ۹ ماه اخیر است.
,
 
,
هاووی لی، اقتصاددان ارشد بانک اوسی‌بی‌سی سنگاپور می‌گوید: تصویر این هفته بازارها بخشی از تصویر کلان بازار است. کرونای دلتا در حال گسترش در تمام نقاط جهان است و تأثیر منفی آن بر بسیاری از بازارها مشهود شده است.
,
 
,
چین بزرگترین واردکننده نفت خام جهان، برای محدود کردن شیوع کرونا چندین شهر خود را قرنطینه کرده است.
,
 
,
بزرگترین افت هفتگی قیمت جهانی نفت در چند ماه اخیر ثبت شد
,
 
,
انتهای پیام
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه