معاون جمعیت هلال احمر مازندران عنوان کرد؛

نجات کوهنوردان گرفتار در دماوند و علم‌کوه کلاردشت

نجات کوهنوردان گرفتار در دماوند و علم‌کوه کلاردشت
محمود قاسمی گفت: بالگرد جمعیت هلال احمر با دو پرواز جداگانه در یک روز جان سه کوهنورد کرمانی و تهرانی را در دماوند و علم‌کوه نجات داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمود قاسمی در گفت و گو با بلاغ، با بیان اینکه مصدومیت دو کوهنورد کرمانی هنگام صعود به دماوند دیروز هفدهم مرداد به مرکز کنترل گزارش شده بود، گفت: پس از بررسی وضعیت مصدومان، نیاز به امداد هوایی تشخیص داده و بالگرد سازمان امداد و نجات به منطقه اعزام شد.

وی افزود: هر دو مصدوم این حادثه توسط بالگرد از محل تخت فریدون قله دماوند به پایگاه امداد و نجات کوهستان رینه انتقال و سپس توسط آمبولانس‌های پایگاه رینه و اورژانس به درمانگاه گزنک منتقل شدند.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر مازندران با بیان اینکه حادثه دیگر سقوط یک کوهنورد تهرانی نیز هنگام صعود به علم کوه دیروز گزارش شده بود، گفت: یک گروه سه نفره کوهنوردی از تهران در حال صعود به قله علم‌کوه بودند که یک خانم ۳۸ ساله به دلیل سقوط از ناحیه لگن و پا آسیب دید.

قاسمی گفت: با توجه به موقعیت سقوط این کوهنورد درخواست پرواز بالگرد به استان ارسال شد، اما به دلیل حادثه همزمان در قله دماوند و نیاز به سوخت‌گیری و ریکاوری بالگرد پرواز ساعت ۲۰:۱۵ انجام و مصدوم نیز ساعت ۱۶ بامداد امروزبه بیمارستان میلاد تهران تحویل شد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه