استاندار سمنان:
راه اندازی سیمان بیارجمند گامی در جهت حل مشکل بیکاری منطقه
استاندار سمنان ضمن بررسی و تاکید بر حل مشکلات کارخانه سیمان بیارجمند گفت: راه اندازی و شروع به کار کارخانه سیمان بیارجمند نقش عمده ای در حل مشکل بیکاری منطقه دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از نسل شاهوار محمد وکیلی استاندار سمنان به منظور بررسی مشکلات کارخانه سیمان بیارجمند در جلسه ای با مدیرعامل و مسئولان این کارخانه دیدار کرد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, نسل شاهوار ,وی در بازدید از سایت کارخانه سیمان بیارجمند با حضور مدیر عامل و مسئولان این کارخانه افزود: راه اندازی این کارخانه می تواند با ایجاد تحول جدی در منطقه در اشتغالزایی جوانان و احیای توسعه منطقه تاثیر بسزایی داشته و از مهاجرت مردم از این منطقه جلوگیری کند.
,استاندار سمنان خواستار فعالیت بیشتر مدیران و مسئولان این کارخانه در جهت حل مشکلات و راه اندازی سریعتر کارخانه شد و تصریح کرد: تعدادی از اهالی با نگاه توسعه منطقه و ایجاد ارزش افزوده بعنوان سهامدار در این شرکت سهام دارند لذا باید به دغدغه و نگرانیهای سهامداران و اهالی توجه شود.
,وی همچنین بر تشکیل جلسه ای با مدیران مسئول برای حل مسائل مطرح شده در رابطه با بحث گازرسانی، برق و تامین آب برای کارخانه سیمان بیارجمند تاکید داشت.
,انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه