نماینده مردم ارومیه:

فرهادی با رای بالایی اعتماد مجلس را به دست می آورد

فرهادی با رای بالایی اعتماد مجلس را به دست می آورد
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی گفت: از فضای حاکم در مجلس چنین برمی‌آید که نظر نمایندگان درباره فرهادی مثبت است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه  دانا  و به نقل از سایت خبری اروم نیوز  از اذربایجان غربی؛ عابد فتاحی دررابطه با معرفی فرهادی به عنوان وزیر علوم پیشنهادی دولت گفت: فضای مناسبی در مجلس نسبت به فرهادی وجود دارد .

, شبکه اطلاع رسانی راه  دانا, اروم نیوز ,

وی با اشاره به سوابق فرهادی افزود: وی در کارنامه اجرایی خود علاوه بر وزیر بهداشت دولت خاتمی،مدتی نیز به عنوان رئیس دانشگاه تهران و قائم مقام جمعیت هلال‌احمر به فعالیت مشغول بود و در حال حاضر نیز رئیس جمعیت هلال احمر است.

,

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی وزیر پیشنهادی علوم را فردی معتدل و خوش فکر معرفی کرد و گفت: به نظر من این بار فرهادی با رای بالایی اعتماد مجلس را به دست خواهد آورد.

,

انتهای پیام/ه

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه