مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان:
عملکرد بازار کار آشکار شهربابک ضعیف است
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان گفت: عملکرد بازار کار آشکار شهربابک (افرادی که به طور آشکار به مراکز کاریابی مراجعه کرده اند) نسبت به دیگر شهرستانهای استان ضعیف است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بابک آنلاین از کرمان؛ حسن رحمانی مدیرکل تعاون ،کار و رفاه اجتماعی استان کرمان ، عملکرد بازار کار آشکار شهربابک (افرادی که به طور آشکار به مراکز کاریابی مراجعه کرده اند) را ضعیف خواند و گفت: خیلی از افراد به کاریابی مراجعه نمی کنند و از طریق آزمون که شرکت های مختلف برگزار می کنند مشغول به کار می شوند و آماری در کاریابی ها منعکس نمی شود. لذا گزارشی که در کارگروه اشتغال استان داده شد فقط بر اساس عملکرد کاریابی های غیر دولتی استان بوده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بابک آنلاین,وی افزود: ضعیف بودن واحد کاریابی شهربابک می تواند عواملی مانند: عدم فرهنگ سازی، عدم تعامل بین مردم و کاریابی ها و ... داشته باشد.
رحمانی تصریح کرد: ممکن است شهرها به طور مستقیم عملکردی داشته باشند ولی گزارش ما در کارگروه اشتغال فقط مربوط به عملکرد واحدهای کاریابی استان بوده است و نتیجه فوق براساس پارامترهای تعداد معرفی شده، تعداد کارجو و... کاریابی ها تحلیل شده است. لذا هیچ ارتباطی به عملکرد شهرستان ندارد.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان نسبت بکارگماری به جویندگان کار در شهربابک را 11 در صد عنوان کرد که کمترین میزان در استان بوده است
اخبار مرتبط:
منظور از ضعیف ترین شهرستان در به کارگماری افراد جویای کار فقط واحدهای کاریابی بوده است/شهربابک در ایجاد شغل دارای رتبه های اول استان است
شهربابک در به کارگماری افراد جویای کار ضعیف ترین شهرستان استان است
وی افزود: ضعیف بودن واحد کاریابی شهربابک می تواند عواملی مانند: عدم فرهنگ سازی، عدم تعامل بین مردم و کاریابی ها و ... داشته باشد.
,رحمانی تصریح کرد: ممکن است شهرها به طور مستقیم عملکردی داشته باشند ولی گزارش ما در کارگروه اشتغال فقط مربوط به عملکرد واحدهای کاریابی استان بوده است و نتیجه فوق براساس پارامترهای تعداد معرفی شده، تعداد کارجو و... کاریابی ها تحلیل شده است. لذا هیچ ارتباطی به عملکرد شهرستان ندارد.
,مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان نسبت بکارگماری به جویندگان کار در شهربابک را 11 در صد عنوان کرد که کمترین میزان در استان بوده است
,اخبار مرتبط:
,منظور از ضعیف ترین شهرستان در به کارگماری افراد جویای کار فقط واحدهای کاریابی بوده است/شهربابک در ایجاد شغل دارای رتبه های اول استان است
,شهربابک در به کارگماری افراد جویای کار ضعیف ترین شهرستان استان است
,انتهای پیام/ه
]
ارسال دیدگاه