رئیس مرکز جهاد کشاورزی رخ:

۵ تن عسل از کندو‌های زنبورعسل در بخش رخ برداشت شد

۵ تن عسل از کندو‌های زنبورعسل در بخش رخ برداشت شد
شیبانی گفت: تابستان امسال بیش از 5 تن عسل از کندوهای زنبور عسل در بخش رخ تربت خیدریه برداشت شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی شیبانی، رییس مرکز جهاد کشاورزی بخش رخ تربت حیدریه در گقت‌وگو با خبرنگار صبح توس؛ اظهار کرد: در این بخش ۱۷۴۰ تعداد کندوی زنبور عسل و ۲۴ بهره بردار و زنبوردار دارای شناسنامه فعالیت دارند که در تابستان جاری ۵ تن عسل بهاره برداشت کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

وی با بیان اینکه میانگین تولید در هر کندو افزون بر ۳ کیلو گرم است، افزود: بیشترین نوع عسل در منطقه رخ از نوع خار شتری ،گیاهان گوهی ،زعفران و گل های درختان در فصل بهار و پائیز است.

,

شیبانی ادامه داد: امسال بر اثر گرمای زودرس و خشکسالی باعث خسارت ۳۰ درصدی به زنبورداران رخ شد.

,

رئیس مرکز جهاد کشاورزی رخ تصریح کرد: عسل این منطقه در بازار حداقل کیلویی ۱۵۰ هزار تومان به فروش می‌رسد و از لحاظ کیفیت و مرغوب بودن مقام دوم در شهرستان تربت حیدریه را داراست.

,

وی اضافه کرد: زنبورداران علاوه بر عسل، بره موم، و گرده گل از کندو‌های عسل استحصال می‌کنند.

,

بخش رخ تربت حیدریه با ۴۷ پارچه ابادی و ۲۶ هزار جمعیت در ۳۰ کیلومتری تربت حیدریه از لحاظ کشاورزی با داشتن بیش از ۳۰ هزار هکتار زمین مستعد زراعی یکی از مناطق برخوردار این شهرستان محسوب می شود.

,

انتهای پیام/۴۰۰۳

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه