رئیس پلیس‌راه چهارمحال و بختیاری مطرح کرد؛

مردم همچنان در اجرای محدودیت‌های تردد با پلیس همکاری داشته باشند

مردم همچنان در اجرای محدودیت‌های تردد با پلیس همکاری داشته باشند
غلامعلی نوربخش گفت: از مردم تقاضا می‌شود همچنان نسبت به اجرایی‌شدن طرح محدودیت‌های تردد برون‌شهری مسؤولیت‌پذیر باشند و به جهت رفاه حال خود و جلوگیری از شیوع بیماری همکاری لازم را با پلیس و دیگر ارگان‌ها ذی‌ربط داشته باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلامعلی نوربخش رئیس پلیس‌راه چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: طرح تشدید محدودیت‌های کرونایی که از روز یکشنبه هفته گذشته آغاز شده و کماکان هم ادامه دارد، این شرایط تا روز جمعه هفته جاری ساعت بیست و چهار ادامه خواهد داشت.

وی افزود: می‌طلبد مردم همچنان نسبت به اجرایی شدن طرح محدودیت‌های تردد برون‌شهری مسؤولیت پذیر باشند و به جهت رفاه حال خود و جلوگیری از شیوع بیماری همکاری لازم را با پلیس و دیگر ارگان‌ها ذی‌ربط داشته باشند.

رئیس پلیس‌راه چهارمحال و بختیاری ادامه داد: اجرای طرح یاد شده به‌صورت 24 ساعته و سختی‌های کار که برای مأموران نیروی انتظامی وجود دارد صرفاً برای حفظ سلامت عمومی جامعه صورت گرفت.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز؛,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه