logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  2. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  3. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  4. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  5. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  6. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  7. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  8. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  9. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  10. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  11. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  12. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  13. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  14. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  15. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  16. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  17. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  18. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  19. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  20. سیستم طاغوتی نمایش در ایران

نقدی: حمایت از دولت ضروری است

نقدی: حمایت از دولت ضروری است
رییس سازمان بسیج مستضعفان گفت: حمایت از دولت در راستای تحقق اصل اقتصاد مقاومتی و درون‌زا، امری مهم و ضروری است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از ایرنا، سردار محمدرضا نقدی در آیین افتتاح نمایشگاه «عرضه محصولات اقتصاد مقاومتی» در فرهنگسرای خاوران، با اشاره به اینکه مسیر حرکت برای تحقق اصل اقتصاد مقاومتی را رهبر معظم انقلاب مشخص و ترسیم کرده‌اند، افزود: تلاش برای تحقق اصل اقتصاد درون‌زا و مقاومتی، راهکار موثر و محوری برای برون‌رفت از وضعیت فعلی و بی اثرکردن تحریم‌های اقتصادی دشمن است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


وی اظهار کرد: سپردن سرنوشت اقتصاد کشور به خارجی‌ها، به معنای دادن مدیریت کشور به دست بیگانگان است که این کار به هیچ وجه منطقی و درست نیست.

سردار نقدی با اشاره به روند مذاکرات هسته‌ای ایران با گروه ۱+۵ در وین، تصریح کرد: نتیجه این مذاکرات هرچه که باشد، باید براساس منویات و رهنمودهای مقام معظم رهبری برای تحقق اصل اقتصاد مقاومتی و دستیابی خودکفایی در این بخش تلاش کنیم.

سردار نقدی با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور برای تولید و عرضه محصولات گفت: یکی از مشکلات مهم موجود دراین حوزه، بازاریابی و حضور رقابتی در بازارهای جهانی است که بسیج اصناف می‌تواند نقش موثری را دراین زمینه ایفا کند.

رییس سازمان بسیج مستضعفان با تاکید بر لزوم ورود جدی بسیج اصناف در بخش‌های اقتصادی به ویژه صادرات، تصریح کرد: ایجاد انگیزه، ارائه مشوق‌های اقتصادی و فعالیت جدی در عرصه صادرات، شرایط برای دستیابی به اقتصاد پایدار و توسعه‌یافته در کشور را فراهم خواهد کرد.

سردار نقدی در ادامه تضمین سود عادلانه را شرط اصلی حضور موثر و فعال تولیدکنندگان در حوزه‌های مختلف تولیدی و صنعتی دانست و گفت: تضمین سود عادلانه از سوی دولت بسیاری از مشکلات تولیدکنندگان و صادرکنندگان را رفع می‌کند.

رییس سازمان بسیج مستضعفان به ایجاد ۵۰ هزار فرصت شغلی جدید توسط بسیج در کشور اشاره کرد و گفت: ۲۳ هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی نیز طی سال گذشته بدون دریافت تسهیلات دولتی در سطح کشور ایجاد شده است.

نمایشگاه عرضه محصولات اقتصاد مقاومتی، طی مراسمی با حضور رییس سازمان بسیج مستضعفان و جمعی از فرماندهان و بسیجیان سپاه محمد رسوال الله (ص) تهران بزرگ در فرهنگسرای خاوران افتتاح شد. 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه